Tip til en bedre oplevelse ”under dynen” med din partner

Erotik

Lad os være helt ærlige. Nogle gange kan klimakset komme lidt tidligere, end du havde håbet på under samleje. Selvom der selvfølgelig ikke er ”et rigtigt” tidspunkt, og der ikke er nogen grund til at føle skam, kan det alligevel være frustrerende – også for din partner.

Det kan være meget normalt at opleve. Den gode nyhed er, at med ligesom alt andet i livet handler det faktisk bare om træning! Præcis ligesom, at du kan træne op til et maraton, kan du arbejde på din udholdenhed med en smule træning, der på samme tid kan være en nydelse.

I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du netop kan træne til fordel for dig og din partner.

Det bedste ”legetøj” til at holde længere

Der findes et stort udvalg af forskelligt legetøj, som man være et godt redskab til at øge sin udholdendhed, og som man kan bruge alene eller sammen med en partner til stimulering. Nogle er eksempelvis designet til at kunne bruges til udholdenhedstræning, hvilket kan være en hjælp til at holde længere i sengen, se mere her om fleshlights og andre produkter. Der er forskellige modeller, designs og funktioner, så du kan finde frem til det, du gerne vil prøve af.

Sådan træner du

Den vigtigste del af træningsprocessen er, at du lærer at genkende, hvornår du er ved at få orgasme, og hvordan du kan forsinke den.

Prøv i første omgang at øve dig alene. Eksempelvis en fleshlight kan hjælpe dig med kun at fokusere på dig selv og dine sanser, uden en sexpartner at skulle tage hensyn til. På den måde kan du begynde at genkende følelsen. Når du mærker, at du er ved at nå klimaks, skal du holde en pause og vente på, at følelsen går væk. Dernæst kan du begynde igen. Du kan gentage dette flere gange, indtil du endelig beslutter dig for “at give slip”.

Hvis du gentager træningen et par gange om ugen, skulle du gerne begynde at se resultater og være klar til at holde længere i sengen – også med en partner.

Bedre erotiske stunder sammen

Din træning kan være med til at forlænge den intime oplevelse sammen med din partner. Forskelligt legetøj kan også være med til at pifte dit samliv op. Du og din partner kan overveje mulighederne for produkter, I kan prøve sammen eller hver for sig. I kan finde forskellige varianter for at finde ud af, hvad der fungerer bedst for jer – både til træning og til stimulering.

Vedligehold

Hvis man bruger sexlegetøj, er det vigtigt at rengøre det efter brug. Det kan være optimalt at finde en vejledning til rengøring og vedligehold enten online eller måske i æsken, det kom i. Det er som tommelfingerregel en god idé at undgå sæbe og kemiske rensemidler, så du passer bedst muligt på det.