Hvorfor er kosttilskud så vigtige?

Vi snakker utrolig meget om kosttilskud i vores samfund i nyere tid. Vi er blevet mere bevidste om, hvorfor at den rigtige mængde kosttilskud er vigtigt for både vores krop men også vores mentale sundhed. Der findes utrolig mange forskellige typer kosttilskud, og du kan nemt købe dig fattig i alle de forskellige slags, som der sælges på markedet. Formålet med at tage kosttilskud er selvfølgelig ikke, at du køber dig fattig i alle de forskellige produkter, så hvis du ønsker at få mest muligt ud af din krop og dine penge, så kan du smutte en tur forbi lægen og få taget en blodprøve. Den vil vise, hvilke kosttilskud som er særlig vigtige for dig.

Det store udvalg

For det første findes der mange forskellige slags kosttilskud, men der findes nærmest også lige så mange forskellige udbyder af kosttilskud og mindst lige så mange forhandler. Det kan dermed nemt være en jungle at navigere rundt i som forbruger. Kosttilskud kan inddeles i forskellige kategorier, da der både findes kosttilskud hjerne, kosttilskud hjerte, kosttilskud krop osv. Hver er disse kategorier fortæller, om det enkelte kosttilskud er særligt tiltænkt til enten hjerne, hjerte eller krop. Man kan sige, at disse tre kategorier selvfølgelig hænger sammen, og det er egentlig ikke så vigtigt om det kosttilskud, som du mangler tilhører hjerne, hjerte eller krop, så længe at du får dækket dit behov.

Kosttilskud til hjernen og hjertet

Når det kommer til kosttilskud, som især er gode til hjernen og hjertet, er der for eksempel tale om omega 3, kolesterol, og fiskeolie. Der hører mange flere kosttilskud ind under hjerne og hjerte, men disse tre er noget som mange mennesker tager i kosttilskud. Hvis ikke man er god til at få fisk, vil det være godt for din hjerne og hjerte at tage noget fiskeolie eller omega 3.