5 ting fysioterapi i København kan hjælpe med

fysioterapeut i aarhus

Fysioterapien udvikler sig hele tiden, ligesom mange andre andre fagrupper gør.

Derfor kan en fysioterapeut ikke ‘bare’ hjælpe dig med genoptræning eller give nogle øvelser, du selv skal arbejde med. En veluddannet og professionel fysioterapeut er dybdegående i sit arbejde på briksen, finder årsager og forklaringer og stræber efter at hjælpe klienten bedst muligt.

Det betyder også, at du kan få hjælp til flere og særlige udfordringer hos en fysioterapeut.

Herunder kommer vi ind på fem forskellige problematikker, du blandt mange andre kan få hjælp til.

1)  Tennisalbue

Tennisalbue er smerter på den yderste del af albueled. Inflammationen opleves ofte som varme, rødme, hævelse, smerter og nedsat funktion.

Årsagen til smerterne er en sammenhængende irritation mellem senehæftet på albueleddet fra håndleds- og underarmsmuskulaturen – som er med til at løfte armen ‘bagover.

Du kan måske have udfordringer med at se dig ud af skaden på egen hånd, hvis du ikke opsøger professionel hjælp fra en fysioterapeut.

Få hjælp til den her slags skade og mange andre hos en god fysioterapeut i København.

https://www.aarhusosteopati.dk/fysioterapeut-fysioterapi-koebenhavn.aspx

2)  Golfalbue

Golfalbue og tennisalbue minder egentlig meget om hinanden. Begge skader forekommer efter en inflammation.

Du kan pådrage dig en golfalbue efter forandringer i en af senerne og/eller senefæstet til fingrenes bøjemuskler. Betændelsen i en golfalbue sidder på indersiden af albuen, hvor smerter befinder sig.

Hvis du har smerter på den ydre side af albue, har du sandsynligvis pådraget en tennisalbue.

3)  Irritabel tyktarm

Du har muligvis hørt om irritabel tyktarm. Men ved du, hvad det er helt konkret?

Symptomerne er mange. Det kan eksempelvis være ondt i maven, kramper, kvalme, smerter i ryggen, forstoppelse eller sure opstød.

En irritabel tyktarm kan vare i mange år, hvis det ikke bliver behandlet grundigt.

Du kan derfor med fordel benytte dig af en osteopat, en ekspert inden for behandling af organer og som tilbyder rådgivning af kost og diæt.

4)  Højt stofskifte

Et for højt stofskifte i kortere periode ikke farligt, men det bør behandles. Længerevarende problemer med stofskifte kan nemlig føre til negative konsekvenser.

Der kan være mange faktorer, som påvirker dit stofskifte; kost, rygning, alkohol, motion, søvn og stress. Det kan derfor være fordelagtigt at række ud efter hjælp for at finde årsagen til det høje stofskifte.

Hos en god fysioterapeut, som arbejder med laboratorier i udlandet, er det muligt at finde frem til konkrete årsager og dermed få hjælp.

5)  Lavt stofskifte

Et lavt stofskifte kan være svært at lokalisere på egen hånd. Du kan opleve symptomer som lav hjerterytme, træthed, tør hud, muskelsmerter, depression og mere.

Stofskiftet handler i bund og grund om en fejlregulering i kroppen, som kan påvirke din vagt og medføre diverse konsekvenser. Derfor er det en god idé at søge efter professionel hjælp for at modarbejde fremtidige problematikker.