Sund kost på let vis

Hvordan du spiser reflekteres i, hvordan du har det. Det kan man stort set ikke komme uden om, men nogle gange har vi bare ikke mega meget lyst til, at spise det, som vi godt ved, er bedst for vores krop. Nogle gange kommer forskellige ting i vejen for, at man får alle de vitaminer og essentielle fedtsyrer, man har brug for. Hvis du leder efter en nem måde, at få dine dine essentielle fedtsyrer, især omega 3, uden at spise fisk af den ene eller anden grund, så findes der en perfekt løsning, og et lille life-hack.

Fiskeolie som piller

Fiskeolie kan nemlig fås i pille form på apoteket eller i dit supermarked, men det er også muligt at købe på nettet, hvilket gør det tusind gange lettere. Fiskeolie bliver udvundet fra fede fisk, der indeholder mange essentielle fedtsyrer, og kommer som sagt oftest i form af en pille, hvilket gør det nemt, selvom man måske ikke er så vild med at spise fisk, eller af anden grund ikke har fisk som en del af sin kost. Fiskeolie som piller er desuden smart, fordi man kan have dem med sig på farten, og fordi de er billige, og derfor smarte at have, hvis man hhv. rejser meget, eller ikke har råd til fisk.

Alternativ til folk, der ikke spiser fisk

Den fiskeolie, som findes i fisk, kommer egentlig fra de alger, som fiskene spiser. Er du veganer er det derfor stadig muligt at få dækket dit behov for omega 3 og også omega 6 ved at lede efter en pille, der indeholder olier fra alger i stedet for fra fisk. Det er stort set lige så nemt at få fat på. Det kræver bare et par klik på computeren. Man behøver altså ikke at gå på kompromis med sin kost for at få dækket dette behov.