5 tips til at afstresse i weekenden

læs en god bog

Ved du heller ikke hvad du skal bruge weekenden på, eller vil du bare gerne lade op og afstresse? Her kommer der 5 forslag til, hvordan du kan hygge og afstresse i weekenden.

1. Forkæl dig selv

Når du har fri fra arbejde, er det vigtigt at forkæle sig selv. Så bestil en spa tur, massage eller en shoppetur i byen med veninderne. Brug lidt ekstra penge  på dig selv, uden at have dårlig samvittighed over det dagen efter. Du fortjener det.

2. Lav noget god mad

Åben en flaske god vin, steg en god bøf eller lav en lækker salat. En omgang lækker aftensmad sammen med familie, venner eller kæresten kan virkelig gøre weekenden dejlig. Det vigtigste er ikke at stresse over maden, så tag dig god tid og hyg dig med at lave aftensmaden. Sæt noget god musik på og hæld et glas vin op til dig selv, for at gøre madlavningen til en dejlig og afstressende affære.

3. Læs en god bog

Find en god bog frem, eller køb den bog du altid har haft lyst til at læse og nyd en afslappende dag i lænestolen. En god bog kan være med til at få dig til at slappe af og afstresse. Hvis du leder efter en god bog, kan du med fordel lede her, hvor du kan få et godt overblik over de mest populære bøger til de bedste priser.

4. Læg telefonen væk

Prøv så vidt så muligt at lade telefonen ligge. Så bliver du ikke fristet til at tjekke mails, og får tankerne helt væk fra arbejdet. Hvis du lader telefonen ligge, er du også mere nærværende med de mennesker som du elsker, og som man ikke altid har super meget tid til i de travle hverdage.

5. Vær aktiv

Er du ikke typen der kan lide at sidde ned alt for lang tid, kan du lave noget aktivt. Prøv noget anderledes så som mountain biking, klatring eller trekking. Selvom det ikke lyder super afslappende, er det rigtig godt at komme ud at bevæge sig. Det kan være med til at få dig afstresset og klar til endnu en uge på arbejde.