Sådan skaber du glæde i en travl hverdag

Nogle gange kan det være svært at finde de mange små glæder ved livet, hvis man har en meget travl og presset hverdag. Måske har du ikke tid til at planlægge ting du kan lave, som gør dig glad. Ellers har du måske for tiden svært ved at se, hvad det egentlig er, der gør dig glad.

Årsagen til, at du har svært ved at se glæden ved de små ting kan være mange. Det er vigtigt, at man finder ud af måder hvorpå, man kan få arbejde og fornøjelse til at hænge sammen – også selvom vi alle godt ved, at det kan være svært.

Der er nogle ting, du kan gøre for, at hverdagens små glæder træder mere frem. De ting, får du listet op her.

 

Blomster sendt til dit dørtrin

 

Selvom du måske bruger størstedelen af din tid uden for huset, er det vigtigt, at du føler dig tilpas i den base, du kommer hjem til. Du kan bestille blomster sendt lokalt i Danmark. Det er nemlig de små glæder der tæller, og hvis det på nogen måde skaber glæde hos dig, at have dugfriske blomster i hjemmet, så er det værd at give dig selv smukke blomster, som du kan glæde dig over.

 

Hør musik

 

Når du kører, går eller cykler til og fra arbejde, er det en god idé at lytte til noget musik, som du godt kan lide. Om det er Tsjaikovski eller Medina er lige meget – bare du kan lide det. Musik du kan lide skaber endorfiner i hjernen, som er et lykkehormon. Hvis du starter dagen med musik, er det mere sandsynligt, at din dag bliver rigtig god. Du kan også slutte dagen med at høre noget god musik, og det vil have samme effekt.