Sådan kommer du bedst igennem efterårsmånederne

Efteråret kommer, om du vil det eller ej. Nogle er vilde med efteråret, den kommende kulde og den hyggelige fornemmelse af døde blade på jorden. Andre drømmer sig derimod allerede væk til varmere himmelstrøg, sol og sommer. Uanset hvad gælder det om at komme igennem efteråret og få det bedste ud af årstiden, da den jo ikke kan undgås.

Få købt godt ind til de varme drikkevarer

Efterårsvejret inviterer som intet andet til en kop varm kakao, kaffe, te eller noget helt fjerde. Blandingen af begyndende kulde og regn som ofte kendetegner det danske efterårsvejr, er lige det, der får dig i humøret til varme drikkevarer og hyggelige stunder med familien.

Tilføjelser til klædeskabet

Det er pludselig også noget helt andet tøj, du skal have fat i, når efterårsvejret gør sin entre. Det er ikke længere behageligt med shorts og T-shirts, ligesom vejret heller ikke ligefrem lægger op til brugen af farverige klæder. Det er naturligvis subjektivt, men er du mere til jordfarver fra kvalitetsbrands som Graumann om efteråret, så fyld klædeskabet med Graumanns smukke jordfarver fra udvalget her.

Brug tid på mental velvære

Vinterdepressionen er i den grad en rigtig ting, men den hører altså ikke kun vinteren til. Allerede i efterårsmånederne begynder det at blive mørkt og koldt, og det kan godt gå udover humør og sindstilstand. Det er helt normalt, men det er en god ide at være fokuseret på. Du kan både lave aktiviteter som yoga for at komme det til livs, men der er særligt én anden ting, der er virkelig god for at bearbejde vinterdepressionen – samvær med familie og venner!
Der er ikke mange ting, der er mere opløftende i en kold og mørk tid, end at bruge tid sammen med de mennesker, som du elsker, og det er derfor en god ide at være meget sammen med dem i efterårsmånederne.