Ingen rejser i år? Sådan selvforkæler du dig

Det er sommer, men takket være Corona-virussen, er det de færreste, der skal på tur ud i Europa og skabe oplevelser for livet.

Man kan naturligvis få fantastiske oplevelser i Danmark, men det er bare noget andet at forkæle sig med en tur over grænserne.

Heldigvis findes der andre gode måder at forkæle sig selv på. Vi giver tre skarpe bud her!

Luksus i baghaven!

Når man rejser til udlandet, er det som regel noget, der involverer en strandferie af en art. Følelsen af at ligge ved stranden og svede er ikke bare afslappende, det er ren nydelse i ordets mest sande forstand.

Du kan naturligvis ikke tage sommersolen underarmen, men der findes et svedigt alternativ! Med din egen saunatønde kan du nemlig nyde varmen og sidde og svede. Og selvom du måske ikke får udsigten til sol og blå himmel, så er der masser af helbredsmæssige fordele ved en saunatønde. Det er nemlig god træning for hjerte og blodtryk, da varmen har en positiv effekt på personer. Har man hjertefejl, er gravid etc., skal man naturligvis være forsigtig med at gå i sauna, men for de fleste andre er det en sand fornøjelse af sidde og svede. Se mere her – hvis du ønsker at købe din egen sauna til baghaven.

Kejserens nye klæder

Er der sparet penge på ikke at skulle ud og rejse? Hvorfor så ikke få noget nyt flot tøj. Besøg din yndlingstøj webshop, og find sommerens nye klæder.

Det er altid skønt, når man kan føle, man ligner en million! Og det kan du, hvis du er klædt efter modens ABC.

Som en sand ferie-kriger kan du skifte badeshorts og tanktop ud med en mere urban voksenstil og imponere det modsatte køn med din sans for mode – og det sidste nye på kroppen.

Det ultimative gadget: til dig der kan vente

Den er ikke udkommet endnu, men nedtællingen er i fuld gang! Til jul udkommer den splinternye og ventede PlayStation 5! med super DualSense controller og det ypperste hardware kan du se frem til at game med manér! Vidunder-maskinen understøtter 8K og kommer til at byde på enestående spiloplevelser!