Guide: Sådan skaber du mental klarhed

Det er ingen hemmelighed, at mange af os i dag lider af symptomer, der fremkaldes af stress. Det har en enormt stor indvirkning på vores egen dagligdag og på vores samfund som helhed – men det behøver bestemt ikke at være sådan. Hvis du har de rette redskaber, bliver det nemlig lettere for dig at bevæge dig ind på det rette spor, inden du mærker sygdommen stress. Generelt vil et rent sind kunne føre dig mange steder hen, og det vil du kunne læse mere om her.

Om mental klarhed

Mental klarhed er absolut et begreb, de fleste undervurderer. Med et klart sind er det dig nemlig muligt at opnå de ting, du drømmer om – og samtidig bevare jordforbindelsen. Det kan dreje sig om alt fra stress og angst til depression og lavt selvværd.

At have mental klarhed vil sige, at dit sind er frit for unødvendige begrænsninger, der forhindrer dig i at gøre det, du gerne vil, og i hvordan, du gerne vil have det. Ved at have mental klarhed har du lært dig selv at kende og ved, hvilke beslutninger der for dig er bedst at træffe.

Kognitiv terapi

Kognitiv terapi er en populær terapiform, der har været anvendt i mange år. Kognitiv terapi går kort sagt ud på at arbejde med de tankemønstre, du har – og gennem bearbejdelsen af disse er det muligt for dig og terapeuten at spore jer ind på de ting, der udløser dine mentale udfordringer – uanset om det gælder depression eller eksamensangst.

Terapi København beskæftiger sig med netop det. Læge og terapeut Annette Eberhardt tilbyder behandling til dig, der lider af psykiske udfordringer. Det kan blandt andet gøres gennem et kognitivt terapeutisk forløb, der vil styrke og samle dig – helt bestemt en overvejelse værd.