Har du styr på dine gasflasker?

De fleste ejer en gasflaske, hvis de har en gasgrill eller et gaskomfur, og mange tror, at gasflasker kun kan bruges til det formål. Men gas og gasflasker kan bruges til meget mere end det. Faktisk til over 1.000 forskellige ting. Vil du vide, hvad du kan bruge gas til, og hvor du kan købe det, så hop ind på www.primagaz.dk eller læs med her. 

Hvad kan man bruge gas til? 

Ud over os fra grillen, ønsker mange også at undgå at bruge gift i haven, og derfor bruger flere og flere gas til ukrudtsbekæmpelse. Man kan nemlig koble en mindre eller større gasflaske til en ukrudtsbrænder og på den måde nedkæmpe ukrudt på en giftfri måde, da gas skåner grundvandet for skadelige kemikalier. Gas kan også bruges til at opvarme sommerhuset, værkstedet eller det udendørs festtelt. Det kan eksempelvis gøres med en terrassevarmer eller en gasovn, der kører på gas. Gasopvarmning er desuden en nem måde at holde fugt væk på. Er du campist, eller elsker du bare at være i naturen med telt eller i shelter, kan du også på en meget nem måde få både varme og energi til madlavning og andet med gas og gasflasker. Gas giver altså mange muligheder. 

Hvor får man fat i gas? 

Først og fremmest findes der mange forskellige gasflasker. Der findes letvægtsgasflasker, som ikke vejer nær så meget som andre gasflasker. På den måde er de nemmere at flytte rundt med. Derudover findes der gasflasker, som egner sig til et bestemt formål. Eksempelvis findes der flasker, der egner sig særligt godt til camping og gaskomfurer. Der er mange steder, hvor det er muligt at købe gasflasker. Typisk er forhandlerne dagligvarebutikker, tankstationer og byggemarkeder. På www.primagaz.dk kan du finde alle landets forhandlere, og der findes helt sikkert en forhandler i nærheden af dig. 

Gas til virksomheder 

Det er ikke kun privatpersoner, der kan få brug for gas og gasflasker. Mange virksomheder kan nemlig på den ene eller anden måde bruge gas. Dagligvarebutikker tilbyder ofte gasflasker til deres kunder. Det kan lokke kunder til, og det er altså en god løsning for både butikken og kunderne. Inden for hotel, restauration og catering er der i mange tilfælde også brug for gas. Det kan både være i form af opvarmning af udendørsarealer og gaskomfurer i køkkenet. Mange industrivirksomheder bruger også gas i deres produktion, ligesom landbruget bruger gas til eksempelvis korntørring, vildt- og fjerkræopdræt, opvarmning, ukrudtsbrænding og CO2. Gas er altså med andre ord for alle.