Enkle spise-life hacks du kan bruge i denne uge

SPise life hacks

Udvid dit sind med at spise noget nyt

Food is your body’s fuel. Without fuel, your body wants to shut down.

  • Ken Hill

Hvis du er en af dem, der genser film og TV-ser bliver du eksponeret for nye tanker. Og hvis du spiser det samme, som du altid plejer, udfordrer du heller ikke din smagssanser. En af de bedste måder at spise nyt ofte, er ved at bestille en måltidskasse, der indeholder forskellige retter, du aldrig har lavet før, eller endda hørt om før. 

Der findes mange udbydere af måltidskasser, men de fleste kommer med abonnement, og det kan give følelsen af forpligtelse. Der er dog et sted, du i tryghed kan bestille, og ikke binde dig til at købere mere end én måltidskasse ← ad gangen. Følg pilen og se hvor.

Spar tid på madlavning

Kender du det tip, at en lighter er god til at tænde brænde til bål og cigaretter. Men hvis du vender lighteren om, er den en fremragende til at åbne øl og sodavand. På samme måde er en måltidskasse også en dobbelt life-hack, fordi det ikke både tillader dig at spise nyt og varieret. Du sparer også meget tid, når du ikke skal planlægge, handle ind og lave mad, men blot tage mad fra køkkenskabet. Du slipper også for, at de skal laves fra bunden, som eksempelvis en italiensk minestrone suppe.
En anden klassiker er chili con carne, som du kan vælge at lave fra bunden. Alternativt kan du købe det hos Bonzo, og blot bruge vente 10 minutter på, at det varmer op, og så spise det.

Hvad du vælger er op til dig.