Guide til den hjemmelavede mandelgave

Hvis du skal købe en mandelgave, kan det være rigtigt svært. Det er måske for dyrt, eller også synes du bare at det er for upersonligt at købe en hoptimist. Det er i den situation, at det kan være rigtigt smart at lave mandelgaven selv. Når du selv laver mandelgaven, har du total kontrol over hvordan den skal se ud. Du kan finde mere inspiration til mandelgaver her.

Pynt noget keramik

Når du skal lave din hjemmelavede mandelgave, er der mange ting, du kan vælge at lave. Det kan eksempelvis være noget keramik, som du pynter. Du kan pynte din keramik med mange ting. En af tingene er porcelænstusser. Porcelænstusser kan sagtens tåle at komme i opvaskemaskinen, og de er derfor rigtigt gode til at pynte keramik med. Du kan tegne mange ting med tusserne. En af dem kunne eksempelvis være nogle planter. Planter er lette at tegne, og der skal ikke så meget til før de ser godt ud. Du kan eksempelvis tegne en slyngplante. Det ser rigtigt godt ud.

Du kan også male på kopperne med porcelænsmaling. Det er godt til mere abstrakt kunst. Det er det fordi, at det kan tværes ud og blandes på mange spændende måder. Det gør at din kop kan se rigtig flot ud.

Lav en spiselig mandelgave

Du kan også lave en spiselig mandelgave. En spiselig mandelgave er god, fordi alle i familien helt sikkert vil synes om den. En spiselig mandelgave du eksempelvis kunne lave, er en marcipangris. Du laver en marcipangris ved at rulle en aflang kugle af marcipan, og derefter lave fire små aflange ben. Derefter klistrer du benene på med lidt vand. Du kan lave trynen ved at trykke den ene ende af kroppen flad, og bagefter prikke huller i den med et kødspyd. Du må ikke glemme den krøllede hale til sidst.