Bryg kaffe med det bedste fra Japan og Italien

Det er let at komme i gang med at brygge lækker “pour over”-kaffe. Faktisk kræver det kun gode kaffebønner, en kaffekværn og en dripper (filterholder) – så kan du prøve kræfter med den gode, gammeldags “slow brew” filterkaffe.

Brygningen foregår helt enkelt ved, at du hælder (næsten) kogende vand over den malede kaffe i filteret. Så drypper den færdige kaffe langsomt ned i kanden eller koppen nedenunder. Japanske Hario sætter standarden for slow brew kaffe, som bliver mere og mere populært.

Harios low-tech tilgang til kaffebrygning gør det nemt og overskueligt at kontrollere bryggeprocessen. Hele fokusset er på kaffen, og hvordan man får den allerbedste kop kaffe, i stedet for smart teknologi.

Italienske Eureka laver højteknologiske kaffekværne, der er meget brugervenlige og nemme at betjene. Du bestemmer formalingsgraden, og så klarer maskinen resten. På den måde sikrer du dig, at kaffen er malet ens hver gang, når du har fundet den rigtige indstilling. Det er nemlig lidt en smagssag, hvor fint kaffen skal males. Indtil du finder din favorit, er det også let at justere malingsgraden lidt op eller ned for at finde den helt perfekte formaling.

Når du har en dripper og en kaffekværn mangler du kun en ting, men det er også den vigtigste ingrediens i en god kop kaffe; lækre, hele kaffebønner. I Italien, espressoens hjemland, har de en lang tradition for at riste kaffebønner til perfektion, så de passer til forskellige bryggemetoder og kaffedrikke. Den italienske kaffekultur har i høj grad påvirket den måde, vi i Danmark brygger vores kaffe. Derfor er det oplagt at købe kaffebønner fra et italiensk risteri som Lavazza, der er den mest solgte kaffe i Italien.

Lavazza har 125 års erfaring og er et af verdens største kafferisterier. Blandt deres mange lækre kaffer findes kundefavoritten Lavazza Crema, der giver en fyldig og cremet kaffe. Helt perfekt til dig, der elsker espresso.