Styrk fællesskabet med sjov teambuilding

Ønsker du at skabe en lidt bedre stemning og et stærkere sammenhold på arbejdspladsen? 

Undersøgelser har vist, at medarbejdere som trives på deres arbejdsplads og arbejder godt sammen med deres kolleger, har en øget produktivitet og oplever mindre sygdom og stress, så det er noget enhver virksomhed burde bestræbe sig på at opnå. Det kan dog være svært at finde den rette måde at gribe dette an på, og selvom man tilbyder firmafester, julefrokoster og lignende, så er det ikke altid nok til at skabe den nødvendige vilkår og bånd blandt medarbejderne.

En virksomhed kan hurtigt begynde at opleve problemer, hvis arbejdsmiljøet er dårligt. Medarbejdernes motivation styrtdykker og deres arbejdsevner følger trop. Den indbyrdes kommunikation mellem kolleger bliver forringet, og der vil opstå uenigheder og problemer iblandt dem, som måske ikke kan være så ligetil at løse – og disse kan opstå på baggrund af de simpleste misforståelser og manglende forståelse. For nogle vil arbejdet komme til at føles som en pinsel, og dette kan lede til kritiske sygdomme som stress, som kan rammer personer meget hårdt og i nogle tilfælde være noget, man aldrig helt kommer sig over igen.

I disse tilfælde kan det være en fordel at prøve sig frem med de helt rigtige teambuilding øvelser, hvor man virkelig lærer at arbejde sammen. Det kan være vigtigt at lære, hvad det hele går ud på, og hvorfor det er vigtigt, men det er også vigtigt at det er noget, som engagerer deltagerne, og som får folk til at interagere og samarbejde – og det kan være en stor fordel når dette foregår på lidt utraditionel vis, så man virkelig kommer til at tænke ud af boksen og hjælpes ad.

Det er hele essensen ved sjov teambuilding, som man kan opleve ved helt særlige foredrag og teambuildingsforløb med Leifshow. 

Hvad tilbyder Leifshow?

Leifshow tilbyder nemlig en meget anderledes tilgang til hele denne teambuilding proces, hvor han mener det er vigtigt at det hele bygger på en samlet kombination af humor, foredrag og teambuilding aktiviteter, som skaber sjov og glæde. Det handler om at ryste folk sammen på en måde, hvor de bliver både udfordret og underholdt, mens de kæmper sig igennem aktiviteterne; og undervejs vil de lære hinanden bedre at kende, styrke båndene både personligt og arbejdsmæssigt, og de vil lære nogle helt nye personlige værktøjer, som kan give mange fordele fremadrettet.

Det humoristiske teambuildingsforløb eksisterer i forskellige former fra 2 timer til et heldagsforløb, men værdien heraf er højere end man kan forestille sig. Deltagerne får nemlig en god arbejdsoplevelse og en meget bedre holdånd, som vil hjælpe dem fremadrettet, men det giver også et humoristisk afbræk fra den daglige arbejdsgang, og man kommer til at se arbejdet og kollegerne i et helt andet lys. 

Et teambuildingsforløb som dette vil forbedre kommunikationen og trivslen på arbejdspladsen, og det vil være med til at bidrage til arbejdsglæden og det psykiske miljø på arbejdspladsen. Så tøv ikke – bestil dit humoristiske teambuildingsforløb allerede i dag.