Er du ny erhvervsdrivende?

Er du ny erhvervsdrivende – så går du med sikkerhed en meget spændende tid i møde. Din fremtid inden for erhvervslivet er fyldt med muligheder, opdagelser, udfordringer og beslutninger. Det er fantastisk, at du er nået hertil. Her får du nu et par gode råd med på din fremtidige vej i erhvervslivet.

 

Gab ikke over for meget

 

En fejl, som mange begår, når de starter et erhverv, er, at de tager munden for fuld. Du kan ikke alene varetage alle opgaver. Sørg for, at du har en person, som du stoler meget på, med på din vej. Det er særligt vigtigt i den første tid, hvor der er mange vigtige beslutninger, der skal tages. Derfor er det meget vigtigt, at du ikke er tilbageholden med at tage den hjælp, som du kan få.

 

Skaf ordentlige redskaber

 

Du kan lige så godt investere i noget, der er ordentligt. Det gælder blandt andet når du skal købe en kopimaskine. Her nytter det ikke noget, at du køber en dårlig kopimaskine, som du senere skal bruge tid på at reparere eller udskifte. Skaf dig en god kopimaskine til erhverv. I sidste ende er det dig, der står og skal fikse de genstande, der går i stykker.

 

Reager hurtigt

 

Vær endelig ikke bange for at tage de hurtige beslutninger, når de melder sig. Det er dig, der holder tandhjulene i gang i din nye virksomhed. Derfor nytter det ikke meget, at du er langsom i mælet og er nødt til at vende hver en lille sten på vejen. For dem kommer der mange af, og tiden er ikke din ven. Du må reagere hurtigt, og du må tro på dig selv. Din mavefornemmelse skal nok være en god guide på vejen.

 

Rigtig god vind på dit nye eventyr i erhvervslivet.