Sådan vælger du den rette dankortterminal til din virksomhed

De fleste forretninger og virksomheder, der lever af direkte salg til private kunder, er afhængige af velfungerende dankortterminaler for at holde hjulene og salget i gang.

I dag er det langt de færreste mennesker, der bærer rundt på store mængder af kontanter i lommen, og det er derfor dine kunders klare forventning, at de kan betale med dankort, når de kommer for at handle hos dig.

Denne efterspørgsel er du selvfølgelig nødt til at imødekomme, så du ikke skræmmer din kunder væk. Men hvordan vælger du de rette dankortterminale til din forretning? Der findes mange forskellige løsninger med forskellige funktioner, og det kan derfor være en god idé at undersøge markedet lidt, inden du køber.

Du bør dog starte med at læse med her og få tilbud på dankortterminaler, så du kan se, hvor langt dit budget rækker til køb af dankortterminaler.

Hvad er dine behov for en dankortterminal?

Den bedste måde at finde frem til den optimale dankortterminal for din virksomhed er ved at skabe et grundigt overblik over din behov. Du skal finde ud af, hvad du egentligt skal bruge terminalen til, samt hvad dine forventninger er.

Der findes flere moderne terminaler, som kommer med en lang række smarte funktioner, som måske kan være noget for dig. Du kan bl.a. overveje, om du har brug for følgende:

  • Funktion til drikkepenge

  • Mulighed for at fungere offline

  • Nets Pay betalingspakke

Du skal også kigge på, hvilke betalingsmetoder du ønsker at tage imod, og om du vil kunne tage imod kort med både chip, magnetstribe og kontaktløs.

Du kan også overveje at leje en dankortterminal fremfor at købe den. Igen afhænger det af dine behov, men hvis du kun har brug for en terminal i en kort periode, kan leje af dankortterminaler være en rigtig god løsning for dig.