Har du brug for at arbejde lidt, inden du endeligt vælger at læse videre?

Mange vælger at tage et sabbatår eller to, inden de vælger at læse videre. Det kan der være mange grunde til. Mange vælger at gøre det, fordi de ikke ved, hvad de skal læse endnu, samtidig er det en god følelse at få tjent en masse penge, inden de skal til at flytte hjemmefra. Men du har måske taget lidt mere end to sabbatår, og du har arbejdet en masse forskellige steder. Du har svært ved at finde ud af, hvad du gerne vil læse, og så er det naturligvis også svært at begynde på noget, når du ikke ved, hvad du endeligt har lyst til.

Bliv vikar

Det kan være en idé at blive vikar, hvor du i høj grad selv bestemmer over din tid. Måske har du brug for et job, hvor du ikke har 37 timer om ugen, og du skal møde op hver eneste dag. Det kan være, at det forhindrer dig i at udforske, hvad du egentlig har lyst til at læse. Vikarbureau Viborg giver dig mulighed for at være ansat et sted, hvor du selv kan bestemme antallet af timer du vil arbejde, og hvilke timer i løbet af døgnet. Der er nogle opgaver, som bliver stillet til rådighed, og dem kan du selv vælge frit af.

Frivilligt arbejde

Frivilligt arbejde kan også være med til at styrke dig på en anden måde end et almindeligt arbejde. Her får du ikke løn, men til gengæld får du en masse andet. Du kan være frivillig mange steder, og at være frivillig et sted, hvor du kommer i kontakt med mennesker eller andet, kan give dig et skub eller fornemmelse af i hvilken retning, du har lyst til at gå. Måske finder du ud af, at du elsker at arbejde med mennesker.