Vil du også bruge mere tid udenfor med dine børn? Læs med her

Når du først har fået børn, bliver de mange gange omdrejningspunktet i dit liv, og du ønsker at bruge så meget tid som overhovedet muligt med dine børn.

Det er dog ikke altid at dine børn har det på den helt samme måde. Ønsker du også at få lokket dine børn med ud i haven, kan du læse med her.

Sæt en begrænsning på dine børns skærmtid

Den teknologiske udvikling har i højere og højere grad gjort det muligt for os at blive underholdt, uden at behøve at røre os eller at være sammen med andre mennesker. På Netflix og andre streamingtjeneste findes der mange hundrede timers underholdning, som uden tvivl vil lokke dit barn væk fra haven og ind i stuen foran TVét.

Af lige netop denne grund kan det være en god ide som forældre at tage ansvar for hvor lang tid dit barn bruger foran skærmen. Dette kan du blandt andet gøre ved at sætte en begrænsning for hvor lang tid dit barn må bruge foran skærmen.

Lav sjove aktiviteter med dine børn udendørs

Når børnene ikke længere kan sidde inde foran skærmen, vil de typisk være nødt til at lave andre mere sociale ting for at blive underholdt.

Her er det vigtigt at du som forældre får taget initiativ til at få lavet nogle sjove aktiviteter sammen i haven. Dette kan være mere klassiske lege såsom fangeleg eller gemmeleg, men I kunne også tænke lidt ud af boksen.

Fx kunne I anskaffe jer en sjov ATV hos jeres lokale ATV forhandler, eller find en kvalitetsmaskine hos en ATV forhandler her. Når I har anskaffet jer maskinen kan I fx bruge tid på at bygge en forhindringsbane I skal udføre på tid. I kunne også bruge tid på at udsmykke ATVén i en flot farve.