Sagførerne hjælper dig med at få dækket udgifter til syn og skøn gennem din retshjælpsforsikring

Når du skal bygge om, bygge til eller renovere, så er det vigtigt, at der er styr på både de håndværksmæssige, de økonomiske og de juridiske aspekter i processen. Dette står Sagførernes dygtige advokatteam klar til at hjælpe dig med at få på baggrund af et indgående kendskab til den relevante lovgivning. Dette gælder bl.a. værktøjer som syn og skøn og retshjælpsforsikringer, der begge kan være din sikring, hvis der opstår problemer i forbindelse med dit byggeprojekt.

Find ud af om din retshjælpsforsikring dækker

Selvom man forbereder sig godt inden et byggeprojekt, så kan der opstå fejl eller uoverensstemmelser med håndværkerne. Her kan det være en ide at alliere sig med en dygtig advokat, som dem du mødes af hos Sagførerne. Denne kan nemlig hjælpe dig med at sikre, at de opståede problemer ikke får alt for store konsekvenser for dit projekt. Ikke nok med at de hjælper dig med at få sagen vurderet og afsluttet på et juridisk grundlag, så hjælper de dig også med at søge økonomisk sikring igennem din retshjælpsforsikring. Denne forsikring, der ofte vil være en del af husforsikringen, hjælper nemlig de private boligejere, hvis de må søge juridisk hjælp hos en advokat og eventuelt gå i retten.

I tilfælde hvor du oplever byggesjusk eller fejl og mangler, kan retshjælpsforsikringen f.eks. gå ind og dække udgifter til at få afholdt syn og skøn. Syn og skøn kan være en rigtig god måde at få fastslået, hvad der er op og ned i sagen. Samtidig dækker forsikringen også udgifter til advokatbistand og til at føre sagen, hvis den må afgøres i retten. Dermed kan en alliance med Sagførernes dygtige advokater være en god investering på flere parametre, så besøg deres hjemmeside på www.sagfoererne.com allerede i dag, hvis du har brug for juridisk bistand.

Syn og skøn – et af de vigtigste værktøjer ved byggesjusk

Bliver du involveret i en uheldig bygge- eller entreprisesag, så vil anbefalingen fra din advokat ofte være at få afholdt et syn og skøn for at fastslået, hvad der er op og ned i sagen. Ved syn og skøn kommer der nemlig en uafhængig fagperson ud og vurderer de forhold, som der er uenighed om. På baggrund af denne vurdering kan du dernæst forsøge sagen afsluttet med et forlig eller i retten, hvis det første ikke kan lade sig gøre.

Står du i en situation, hvor syn og skøn er næste skridt, er det en god ide at søge bistand hos erfarne advokater på området. Advokater som dem du finder hos Sagførerne. Din advokat kan hjælpe dig med at få arrangeret og afholdt syn og skøn, så du kan få en uafhængig, faglig vurdering af byggeriet til at danne grundlag for et forlig eller en dom i retten.

Skal der afholdes syn og skøn, er det vigtigt, at du får professionel hjælp. Der er nemlig en lang række forhold, som det er vigtigt at have styr på for at få udbytte af afholdelsen af et syn og skøn. Processen foregår nemlig igennem retten, hvor der er mange krav, som skal overholdes for at få en god vurdering. Skønsmandens erklæring afhænger nemlig både af de faktiske forhold og parternes præsentation af sagen. Derfor kan du med fordel lade en af Sagførernes specialiserede advokater føre ordet for dig.

På sagfoererne.com kan du læse meget mere om Sagførernes, de mange forskellige services, de tilbyder, og hvordan de kan hjælpe dig med at komme godt igennem uheldige byggesager. Her har Sagførerne nemlig samlet en masse relevant information, og de står altid til rådighed, hvis du ønsker en vurdering af din sag. Første samtale er nemlig altid gratis.