6 lifehacks – sådan kan du få flere penge på lommen

Har du til tider svært ved at få økonomien til at hænge sammen? Eller vil du bare gerne have lidt ekstra på kistebunden? Så læs med her, hvor du får seks konkrete tips til, hvordan du kan både tjene og spare penge, hvilket vil resultere i, at du har flere penge på lommen.

Tip 1: Gør opsparingen til en leg

Det første, du bør gøre, er at oprette en opsparingskonto, hvis du ikke allerede har en. Du kan sagtens oprette en opsparingskonto, selvom du ikke umiddelbart har mange penge at sætte over på den hver måned.
En opsparingskonto vil hjælpe dig med at beholde penge på opsparingen i stedet for at bruge dem, hvilket let kan ske, hvis du lader pengene stå på din budget- eller lønkonto.

Herefter bør du prøve at gøre opsparingen lidt sjovere. Det kan du gøre ved at sætte konkrete delmål for opsparingen og give dig selv nogle små belønninger, når du opnår disse mål.

Tip 2: Begynd at investere tidligt

Det andet tip er mere langsigtet – hvis du gerne vil have flere penge i fremtiden, bør du begynde at investere tidligt. På den måde opnår du den mest optimale effekt af renters og renter og selv med en mindre investering, vil du kunne se en fint afkast over en længere periode.
Vil du gerne i gang med at investere? Så bør du besøge Aktieskole, hvor du kan læse meget mere om aktier for begyndere.

Tip 3: Tjen penge på din holdning

Hvis du gerne vil have lidt ekstra goder i hverdagen, kan du tjene penge eller modtage gavekort ved at give din holdning til kende i forskellige interviews og undersøgelser. De fleste udbetaler dig penge i form af et gavekort. Det kan for eksempel være til en restaurant, hvilket betyder, at du kan spare penge på mad, de aftener hvor du gør brug af dette.

Din timeløn er ikke prangende, men du kan tage undersøgelser, mens du ligger på sofaen og ser serier, eller mens du sidder i bussen og venter på at nå frem.

Tip 4: Kig på dine abonnementer

Hvis du gerne vil spare penge, bør du tage en grundigt kig på dine abonnementer – dem alle sammen. Her kan der nemlig være mange penge at spare. Det gælder både for streamingtjenester, mobilabonnementer, fitnesscenter-medlemskaber, forsikringer og meget andet.

Tip 5: Overvej din boligsituation

Hvis du virkelig vil føle, at du sparer mange penge hver eneste måned, kan du overveje, om det er muligt at finde en ny bolig. Hvis du føler, at du har mere plads, end du har brug for, eller hvis du faktisk godt kunne tænke dig at komme lidt væk fra byen, så er det en let måde at spare penge på.

Tip 6: Lav en madplan

Du kan også lave en madplan hver uge og kigge i tilbudsaviserne for at finde de laveste priser. Med en madplan undgår du at købe mad, du ikke får spist, og du undgår samtidig at blive fristet til at betale for dyrt take away, fordi du ikke har fået handlet ind.