Sådan varierer du dine makeuplooks mere

Er du et af de mennesker, der elsker makeup? Kan du også sidde i flere timer og lege med forskellige kulører og paletter? Så gør det måske heller ikke noget, at du nogle gange får et ny inspiration til denne interesse. For med en hver hobby kan man nogle gange løbe ind i, at der skal ske noget nyt. Man kan få behov for ny inspiration for at kunne skabe noget anderledes og udvikle sig endnu mere. Og er det netop makeup, du går op i, så er du kommet til det rette sted. Her er dine guide til, hvordan du kan skabe endnu mere variation med dine looks.

Eksperimentér med forskellige øjenfarver

Hvis du gerne vil prøve noget helt nyt, så skal du måske starte med at prøve nogle nye øjenfarver. Lige netop det er garanteret til at give dig fornyet inspiration.

Og det er muligt at få en ny øjenfarve for en stund ved at bruge realistiske farvede kontaktlinser.

Faktisk er det allerede moderne i mange sammenhænge. Og det kan da også give dine øjne et helt nyt udtryk. På den måde kan det skabe det oplagte udgangspunkt for at prøve noget nyt.

Læg makeup på dine venner

Nogle gange handler det også bare om at få et helt nyt, blankt lærred at arbejde med. Det, der er med makeup, er, at man som regel lægger det på sig selv. Men dit ansigt vil uden tvivl være anderledes end dine venners.

Du vil altså kunne få noget helt nyt at arbejde med, hvis du begynder at lægge makeup på dine venner. Også det kan være med til at give fornyet inspiration. Det er nemlig ikke sikkert, at det, der klæder dig, også vil klæde dem. Derfor vil du være nødt til at tage højde for det ansigt, som du lægger makeup på.