Ferietid? Lej din egen bil og nyd fordelene

Om ikke mange måneder er det igen tid til at nyde den forhåbentligt varme sommersol. Igen i år tegner der sig et billede af, at der ikke nødvendigvis bliver åbne landegrænser, som vi kan rejse på tværs af.

Med sommerferien snart lige rundt om hjørnet og fortsatte udfordringer med at få vaccineret, skal man med andre ord ikke drømme sig langt væk til fjerne himmelstrøg, men i stedet fokusere på at få det bedste ud af oplevelsesmulighederne i Danmark. Og netop det er måske slet ikke så dårligt, for Danmark har masser at byde på – og ved at rejse rundt herhjemme, er du desuden med til at støtte den danske Corona-ramte økonomi. Det er da win win!

Sådan kommer du lettest rundt

Den nemmeste måde at rejse rundt på, er ved at have en bil til sin rådighed. Det er dog ikke alle, der er så heldige at have deres egen bil, men det kan der være råd for!

Du kan nemlig bare leje en bil og nyde godt af de mange fordele ved at være ’selvkørende’ i ferien. Du kan f.eks. finde god biludlejning i Vejle, hvorfra det er let at komme både til det øvrige Jylland eller til Sjællandssiden.

Det at leje en bil giver dig – eller din gruppe – mulighed for selv at bestemme, hvor turen går hen og hvor lange du vil være der. Og faktisk er det på sigt billigere at leje en bil kontra at rejse med tog – samtidig med at du kan nyde godt af den største fleksibilitet i verden: at bestemme selv!

Netop det at rejse i en gruppe er desuden endnu en fordel, når man ser på førnævnte økonomi. Udgifterne til bil og benzin deles nemlig op. Desuden er der godt selskab med på turen samt mulighed for at skifte til en ny chauffør, når nogle bliver trætte.

Vælg derfor at leje jeres egen bil og planlæg en tur rundt i dejlige Danmark. Tilbage er der kun at ønske god ferie – i et forhåbentligt åbent Danmark med sommersol og sød (live) musik.