Overvejer du en autocamper til næste campingferie? Så læs med her!

Campingferie kan være den ultimative form for hygge og afslapning både som familie og som par. De fleste camperer med campingvogn, men hvis du gerne vil tage skridtet videre og anskaffe dig en autocamper, så har vi her samlet en kort guide til, hvordan du vælger den rette til dit behov.

Ny eller brugt?

Når du skal ud at finde en autocamper, så skal du først og fremmest tænke på økonomien. Det kan være luksuriøst at købe en spritny og ubrugt autocamper, men hvis pengepungen ikke rækker så langt, så kan du også finde mange fine og brugte autocampere. Du skal altså gøre op med dig selv, hvor mange penge du vil bruge, og om du vil prioritere, at autocamperen er ny fra fabrik.

Hvor meget skal I bruge?

Autocampere er især populære, fordi det giver en frihed til nemt og bekvemt at kunne rejse, næsten hvorhen det skulle være, uden at man skal tænke på, hvor man skal overnatte. Men der er stor forskel på, om man mener, at campingferie gerne må være lidt primitivt, eller om der gerne må være lidt luksus over det. Der findes autocampere til lige den grad af komfort, som du ønsker.

Overvej inden du begiver dig ud efter din nye autocamper:

  • Hvor mange sovepladser skal der være? Og hvor mange siddepladser med sikkerhedssele?

  • Skal der kun være enkeltsenge, eller skal der også være mulighed for dobbeltseng?

  • Hvor meget køkken har I brug for?

  • Skal den kun bruges hele året rundt og derfor have varme og isolering?

  • Hvor slidstærkt skal autocamperens materiale være?

Det er vigtigt at huske på, når du køber en autocamper, at den forhåbentlig skal holde i mange år. Tænk derfor gerne nogle år frem i tiden og køb noget, som du stadig vil kunne bruge til den tid.