Mangler du et indslag til et større arrangement? Så book et inspirerende foredrag

Står du og skal stable et arrangement på benene på din arbejdsplads, for en forening eller for lokalområdet? Så kan det være, at du skulle overveje at booke et foredrag med en interessant foredragsholder, der enten er god underholdning, er inspirerende i forhold til et bestemt tema eller til jeres virksomhed, eller som vil være et godt tilløbsstykke i området. Læs med her og få en kort guide til at booke det rette foredrag.

Hvem er målgruppen?

Hvis det er et foredrag, som skal holdes for din virksomhed eller forening, er det oplagt at finde en foredragsholder, som på den ene eller den anden måde berører nogle emner, der kan give jer ny inspiration i forhold til jeres arbejde, eller som ved en masse om det at køre en virksomhed eller en forening.

Hvis det på den anden side er et arrangement for et område eller for en mere alsidig flok, så kan et foredrag om en persons liv, om en bog eller et humoristisk foredrag være det bedste valg. Det er også en god idé at overveje, til hvilken anledning foredraget skal holdes. Er det for at markere en speciel dag eller periode? Er det i forbindelse med en fest? Eller noget helt tredje?

Hvilken foredragsholder?

Der findes mange muligheder for foredrag, så der vil uden tvivl også være et foredrag, der passer til dit arrangement. Hvad med:

  • Et foredrag med den folkekære Mikkel Beha?

  • Et foredrag med sjove og kloge Anders Lund Madsen?

  • Et foredrag med tidligere cykelrytter Brian Holm?

  • Eller den skarpe og kompromisløse Clement Kjersgaard?

Skal det ikke være et foredrag? Så kan du også overveje, om det skal være musik – solister, bands eller orkester -, stand-up, teater eller børneunderholdning. Book foredrag eller anden underholdning med det samme.