Cykelhjelm med lys: Din synlighed og sikkerhed i trafikken

I trafikken er det vigtigt, at du er synlig for andre trafikanter. Det gælder uanset om du kører bil, cykel eller går. Noget af det, der kan hjælpe dig med at være synlig, er en cykelhjelm med lys. Lys på cykelhjelmen kan øge din synlighed og dermed sikkerhed i trafikken. Uanset om du kører i byen eller på landet er det vigtigt, at dine medtrafikanter kan se dig.

Bliv set i mørket – LED lys på cykelhjelmen

Når du cykler, er det vigtigt, at andre trafikanter kan se dig. Det kan være svært at se cyklister i mørket, og derfor er det en god idé at have cykelhjelm med lys. Lys på cykelhjelmen kan øge din synlighed og sikkerhed, uanset om du kører i byen eller på landet. Fra nu af bliver det mørkt tidligere og tidligere, og snart kan du ikke køre til og fra arbejde i dagslys. Med cykelhjelm med lys kan du ses i mørket. Lys på cykelhjelmen kan ikke erstatte lys på cyklen – men det er et rigtigt godt supplement.

Vær opmærksom på din egen og dine medtrafikanters sikkerhed

Det er ikke kun cyklister, der skal være opmærksom på at være synlige i trafikken. Alle trafikanter skal være opmærksomme på deres egen og andre trafikanters sikkerhed. Når det bliver mørkt tidligere og tidligere, er det en god idé at tænke over, hvordan man kan øge sin synlighed i trafikken. Det gælder både cyklister og fodgængere (samt bilister, der skal tænde deres baglygter!). Som bilist bør du også bruge to sekunder ekstra på at orientere dig i trafikken, når vintermørket sænker sig over Danmark; husk at sikkerhed kommer først, og ingen ønsker at overse en cyklist eller fodgænger. Med cykelhjelm med lys kan du være sikker på at blive set i mørket.