3 underholdende måder at dyrke motion på

Det kan være hårdt at slæbe sig ned til træningscenteret, ikke mindst hvis man synes, at det er kedeligt. Derfor kan det være guld værd at finde nogle motionsformer, som man faktisk finder underholdende.

 

Er du én af de mange, der gerne vil dyrke mere motion, men har svært ved at få det gjort? Så skal du måske tænke over, hvordan du får gjort træningen mere underholdende. Det er der faktisk en del – også ret alternative – bud på, og du får tre af dem lige her. Læs med og kom i humør til at styrke krop, sind og humør!

1. Løb foran fjerneren

Hvis du har svært ved at komme ned i træningscenteret, kan det være værd at overveje, om du skal invitere en træningsmaskine ind i dit hjem. På den måde eliminerer du turen til og fra træningscenteret, hvilket kan gøre en enorm forskel. Nu kan du træne i trygge omgivelser og på dine egne præmisser, præcis hvornår du vil.

 

Du kan gøre aktiviteten mere underholdende ved at placere træningsmaskinen foran fjernsynet. Nu kan du følge med i din yndlingsserie eller blive opdateret på de seneste nyheder, mens du løber på båndet eller hjuler på motionscyklen. Det kan få motivationen i topform.

2. Grin mavemusklerne stærke

Der er mange gode grunde til, at det er sundt at grine. Det udskiller ikke bare glædesstoffer, som virker behagelige og afstressende, det styrker simpelthen også mavemusklerne. Derfor kan det være en god idé at tilbringe noget mere tid med dén dér ven, der bare får dig til at skraldgrine.

 

Det kan også være, at du skal sætte en god komedie på, når du slapper af derhjemme. Det er nemlig kun sundt at grine, både for sind og for krop. Derfor skal du altså ikke holde dig tilbage, når du kan mærke, at der er et godt latterbrøl på vej. Latter er desuden smittende, så du kan også bidrage til andres sundhed ved selv at grine mere. Win win!

3. Udfold fysikken på lagnerne

Kender du begrebet “lagengymnastik”? Det er meget sigende, for de fysiske udfoldelser på lagnerne kan faktisk være hård træning. Her forbrænder man kalorier i massevis, og som regel er det ganske underholdende. Derfor er det en meget oplagt aktivitet for dig, der er på udkig efter sjove former for motion.

 

Hvis du har en partner, kan det være, at I skal spendere lidt mere tid til køjs. Hvis du ikke har en partner, findes der i dag et hav af online sider og apps, der kan hjælpe dig med at finde et match. Der findes naturligvis også andre måder, hvorpå man kan få stillet et fysisk behov, som for eksempel thai massage Frederiksberg eller i en anden afkrog af byen.