Vejen til et bedre indeklima

Ligegyldigt hvor du arbejder er det helt essentielt med et godt indeklima. Det er nemlig rigtig svært at være produktiv, hvis din arbejdsplads er lummer, indelukket eller for kold. Temperaturen omkring os kan have betydning for vores arbejdsindsats, og derfor er det ganske enkelt nødvendigt med et fornuftigt indeklima. Men det er der heldigvis også råd for. Med et cts anlæg kan I nemlig sørge for, at jeres energiforbrug bliver administreret centralt. På den måde bliver det meget nemmere at holde styr på temperaturer og udluftning.

Hvad er et CTS anlæg?

Det smarte ved et CTS anlæg er, at det faktisk er et helt netværk, der er koblet sammen. Der er en hovedcentral, som så er forbundet til forskellige undercentraler. På den måde kan den ansvarlige holde styr på hele bygningen ved hjælp af et enkelt anlæg. Og et CTS anlæg kan meget mere end at holde styr på ventilation og varme. Du har for eksempel mulighed for at styre lysene i bygningen og måle på jeres energiforbrug. Og det smarteste af det hele er, at du kan tilgå anlægget fra din computer eller telefon. Så kan det vist ikke blive særligt meget nemmere.

Sådan kan I spare på energien

Installationen af et CTS anlæg er også en oplagt mulighed for at blive lidt mere bevidste omkring jeres energiforbrug. Flere virksomheder bruger nemlig en masse energi, som ikke er nødvendig, og det er både dårligt for miljøet og jeres pengepung. I kan for eksempel få anlægget til automatisk at slukke for varmen i sommerhalvåret, hvor der ikke er behov for opvarmning. Derudover kan I sørge for, at lyset slukkes om natten, så I også sparer noget energi på den konto. Det er naturligvis muligt at ændre indstillingerne undervejs, så CTS anlægget kan følge med og tilpasse sig jeres behov som virksomhed.