Alting bliver nemmere med lys i tilværelsen

Du skal lægge din makeup, men det er skide svært fordi, du ikke kan se noget. Kender du problemer, for det gør mange. Det er som om, at når du virkelig skal gå i detaljer med noget, så er lyset bare ikke godt nok. Og så bliver din eyeliner vinge forkert, og du ligner egentlig mere end klovn end den model, som du gik efter.

Er du træt af alle de skønheds kampe foran spejlet om morgen, så køb i stedet for spejle med lys. Så slipper du for at bande og svovle og knibe øjnene sammen. Du skal ikke længere bortforklare trafikulykker og en stresset og turbulent morgen. Dine problemer kan løses meget nemmere med spejle med lys.

Nedenfor får du lige to eksempler på, hvad du ikke længere skal strides med, når du har spejle med lys.

Øjenbryn

Du er ved at gro et monobryn. Måske nogle syn det er meget attraktivt, men du er i hvert fald ikke den type. Du er derfor ivrig med pincetten og plukker derud af, som du aldrig har plukket før. Her kan der opstå to situationer. Enten har du ikke set halvdelen af hårene, og du stopper projektet og ligner dig selv hundrede procent. Spildt arbejde! Eller så rammer du forkert et utal af gange og niver i fedtet og niver i huden. Når du så skal ud på café med veninderne, så spørge de alle sammen, om du er blevet slået i hovedet.

Tøjkrise

Det er tidligt om morgen, du står i den situation, at du helt vildt gerne vil have den samme bluse på i dag, som du havde i går, og når du stiller dig ind foran spejlet, ser du ikke noget problem i det. Det er først, når du møder på arbejdspladsen, og folk kommenterer på, at du er en sjuske dorte, og at du nok ikke helt kunne ramme munden i morges, at du bliver gjort opmærksom på, at din trøje nok ikke var lige så ren, som du havde troet i morges.