Sælg selv din bolig

Spar den dyre ejendomsmægler væk og sælg selv din bolig. Der er et par opgaver som du kan betale dig fra, resten kan du sagtens klarer selv. spar pengene og brug dem på noget rart, når salget er i hus. Et selvsalg er en stor besparelse på salgsbudgettet. Herunder får du gode råd til hvordan du hurtigt får solgt dit hus selv.

Få lavet en tilstandsrapport

Som det første skal du havde lavet en tilstandsrapport. Bed om en grundig rapport, så du får alle småting med.

Udbeder selv alt det du kan

Start fra en ende af. Udbedr alt det du kan. Alle småting på listen, som manglende lister, løse håndtag og andre mindre ting, kan du sagtens selv fikse. Når du er færdig, får du en ny rapport med alle dine forbedringer.

Gør rent

Det lyder tåbeligt, men det er faktisk en rigtig god ide at gøre rigtig grundigt rent overalt. Puds vinduer ude og inde. Vask toppen af skabene og fjern støv bag radiatoren. Brug gerne rengøringsmiddel der dufter lidt ekstra, end det du plejer at bruge.

Tag møbler ud af alle rum

Det her lyder måske også lidt tosset, men er også en god ide. Der hvor vi bor i længere tid, får vi altid fyldt alt for mange ting ind i rummene. For dem der bor der, er det hygge. For køber er det bare rod. Tag en eller to møbler ud af hvert rum. Minimalisme er lige i overkanten, men gå efter et simpelt udtryk.

Mal hele hytten

Jep, alle rum skal have en tur. Paneler og døre skal også males. Lad være med at bruge sjove farver, eller farver som siges at være på mode. Mal alting hvidt. Det behøver ikke være kridhvidt, men gerne tæt derpå. Når du alligevel har alle billeder ned, så lad være med at hænge dem alle sammen op igen.

Få renset facaden

Brug lidt penge på at få renset facaden. Facaden er det allerførste indtryk som køber får. En grumset facade er ikke indbydende, men det er en nyrenset facade.

Hyr en havemand

Du synes sikkert at din have er fin og hyggelig. Hyr en havemand og godtag hans råd. Han vil helt sikkert fjerne et par buske og lidt værk. Skarpe kanter og rene fliser, samt en velfriseret have med nyslået græs er guld værd, når køber skal præsenteres for herligheden.