Optimer din butik

 

Alle butiksejere ved, at det er et stort arbejde at eje en butik. Det kræver, at man er klar 24/7, og man er nødt til at påtage sig alle mulige slags opgaver. Alle butiksejere ved også, at med en flot butiksfacade, følger kontorarbejde.

 

Det er på kontoret, at du har det store overblik. Sommetider kan det ligne det rene kaos inde på dit kontor, og det er ikke så underligt, når det er på kontoret, at du tager dig af alt det, der lægger bag at have en butik. Du skal her tage dig af bestillinger, få overblik over varelageret, regnskab og lønninger. Det er bare den helt korte liste over de opgaver, du som butiksejer skal varetage.

 

Hvis du indimellem føler, at papirerne slipper mellem hænderne på dig, og at overblikket forsvinder, kan det være en rigtig god idé at lave nogle få justeringer, og derved optimere dit kontor – og i sidste ende optimere din butik.

 

Du kan for eksempel sætte nogle brede hylder op på en bar væg. På hylderne kan du stille mapper, æsker og bøger, som du bruger i dagligdagen. Det vil hurtigt virke meget mere overskueligt for dig, når dine mange papirer og dokumenter er organiseret.

Nogle gange går det lidt hurtigt, når pennen laver streger over papiret, og du har sikkert prøvet, at du dagen efter, ikke kan læse det, du selv har skrevet. Her kan det være meget behjælpeligt at bruge din computer – den er i det hele taget en uundværlig hjælp til dig, der laver kontorarbejde. I samme omgang er det vigtigt med en god kontorprinter. Så kan du bare taste løs på computeren og være sikker på, at du også kan læse det, som du har skrevet, dagen efter. Dernæst kan du gemme det i en dine mapper.