Tag dit kørekort foto hjemme i stuen

Du har helt sikkert prøvet det der med at komme hjem med et kørekort foto fra fotografen, som bare ikke sidder lige i skabet. Det var ikke helt sådan du havde håbet slutresultatet kom til at se ud, men nu har du betalt og dit kørekort foto er printet ud. Så der er ikke så meget at gøre, andet end at betale for et nyt, eller vente på kørekortet udløber, så du endelig kan få et nyt foto i. Men helt ærligt, behøver det virkelig være sådan, spørger du måske? Og svaret er heldigvis ”Nej, sådan behøver det ikke være!”. Hvad siger du, hvis vi fortæller dig, at du selv kan tage dit kørekort foto derhjemme?

Med IDfotos appen kan du nemt tage dit pasfoto hjemme i stuen eller hvor du synes der er det bedste lys. Med appen bestemmer du helt selv hvor og hvornår du vil tage dit kørekort foto. Du behøver ikke bekymre dig om dit kørekort foto bliver godkendt eller ej, da appen sikrer at dit kørekort foto bliver godkendt.

Godkendte kørekort foto

Appen instruerer dig i hvordan du tager et godkendt kørekort foto, og prisen er også meget overskuelig, selv for studerende.

Appen er revolutionerende og målet med IDfotos er da også at det skal være både nemmere og billigere at tage kørekort foto. Du slipper for turen ned til fotografen, og kan tilmed gøre det om aftenen, hvis det passer dig bedre der.

På den måde er der intet at bekymre sig om, da appen tydeligt fortæller dig om billedet lever op til kravene for et kørekort foto eller ej. Og du betaler selvfølgelig kun for det billede du til slut vælger. Alle billeder tjekkes desuden igennem af fotoeksperter, så det sikres, at alt er i den skønneste orden.

Miljøvenlig kørekort foto  

Højkvalitetsblæk og printer sikrer at dine pasfoto er af højeste kvalitet og at blækken holder i flere år, end der egentlig er behov for. Derudover er hele kontoret omkring IDfotos drevet af solenergi, så de bidrager til den grønne omstilling ved at lave dit kørekort foto direkte i appen. Det er da både smart og miljøbevidst.

At dine pasfotos bliver produceret af solens stråler, gør at du ikke bidrager til forurening af miljøet. Du kan med god samvittighed få dine nyprintede kørekort foto sendt til døren, velvidende de blev produceret af 100 % grøn energi.

Få dit kørekort foto til døren

Du kan tage dit kørekort foto selv eller få en anden til det, og du kan tage så mange billeder, der er behov for. Når du har taget et godkendt kørekort foto, som du også selv er tilfreds med, så er det blot at udfylde dit navn og adresse, og så vil du modtage dine pasfoto med posten.

Fordele med appen

  • Du undgår besværet med at finde en fotograf
  • Du undgår besværet med at gå ned til fotografen på et bestemt tidspunkt
  • Du undgår at
  • Med IDfotos bliver det nemt og billigt at få dit pasfoto, kørekort foto mm.