Styr dit hjem med din mobil – invester i et smart hjem

Forestil dig, at du er på vej hjem, du kører op til garageindgangen og porten åbnes. Både din belysning inde og ude er tændt, musikken er tændt, og du ved, at saunaen er varm og klar til at bruges.

Alt dette kan du styre/starte med et par tastetryk eller tekstbeskeder fra din smartphone. Det er et smart hjem! Der findes i dag mange smarte løsninger til dit hjem eller til dit sommerhus. Du installerer produkter som sen så nemt kan styre og holde styr på via en brugerflade f.eks. din smartphone eller tablet. Det bedste ved et smart hjem er, at du får, kan få tryghed, sikkerhed, kontrol og komfort i dit hjem på en relativt nem og sjov måde. Her er nogle eksempler på smarte løsninger.

Markiser, persienner

Når du ligger på sofaen og ser en film, på samtid som solen skinner og dæmper fjernsynet, så skal du sætte filmen på pause, rejse dig op og gå hen til vinduet og trække persiennerne ned. Nej, ikke længere! Du trykker bare på en knap og rullegardinerne kører ned. Du kan også åbne vinduet, hvis du har brug for lidt luft.

Smart belysning

Du kan styre din belysning, præcis som du vil. Sluk for alt eller tænd for alt via din telefon. Det er op til dig hvad du ønsker. En automatisk tidsplan, der går efter tidspunkter, kan også indstilles, eller så du kan selv styre den via smartphonen.

Elektriske apparater

Er du i tvivl om du slukkede for kaffemaskinen, da du gik hjemmefra? Så behøver du ikke bekymre dig mere om det, hvis du har maskinen tilsluttet dit smarte-hjem-system. Du kan nemlig nemt se, om de er slået fra på internettet eller via din app i telefonen.

Mere sikkerhed

Med et smart hjem følger sikkerhed og tryghed også med. Du kan alarmere til og fra, fra din smartphone. Opdages røg eller brand af røgalarmen, vil du blive kontaktet på sms med det samme, samtidig med alarmcentralen. Det samme gældes også ved indbrud og vandlækager. Er du på ferie, kan du indstille lys, TV, lydanlæg m.m. til et mønster, der matcher dine vaner. Så ser det ud til, at du er hjemme, og indbrudstyvene holder sig væk. Dette er et af låsesmedenes bedste tips.

Hvem monterer smarte hjem?

Der er en elektriker med speciale i f.eks. KNX som du skal have fat i hvis du ønsker smarte løsninger til dit hjem. Du kan f.eks. kontakte Norh Sikring i København, hvis du ønsker at vide lidt mere om hvad der kan lade sig at gøres i netop dit hjem!