Guide: Undgå skader på din mobiltelefon

Din mobiltelefon er sikkert vigtig for dig. Den kan rigtig mange ting, og bl.a. er den jo den letteste vej til kommunikation med venner og familie, der bor langt væk. Fordi din mobiltelefon spiller så stor en rolle i din hverdag, har du nok heller ikke lyst til at undvære den. De fleste har prøvet at stå i den situation, hvor mobilen er gået i stykker, og det gør ofte mobilen svær at bruge. Det er derfor vigtigt at beskytte den bedst muligt.

Mobiltelefonen har et skrøbeligt ydre

Godt nok har mobiltelefonen rigtig mange funktioner, og kan nærmest varetage nogle af hverdagens opgaver for dig – men det ville være synd at sige, at den har et stærkt og holdbart ydre. Frontsiden af moderne mobiltelefoner er lavet af rent glas, og det går naturligvis i stykker, hvis telefonen bliver tabt fra en tilpas højde. Derudover har flere nye mobiltelefoner også en bagside af glas, der gør telefonen endnu mere sårbar.

Fordi telefonen er så sårbar, er det også vigtigt at få beskyttet ydersiden af telefonen med covers, beskyttelsesglas og hvad du ellers kan finde på.

Originale opladere og autoriserede servicesteder

Det sker også af og til, at opladeren eller andet tilbehør til mobiltelefonen går i stykker. Det kan godt være fristende at købe en uoriginal erstatning, og det kan du da også sagtens. Du skal bare lige overveje inden, om du nu også synes, at det er en god ide. Producenten af din mobil kan jo ikke stå inde for kvaliteten og sikkerheden af tilbehør, der ikke er originalt, så det er altså på egen risiko.

Det samme gælder for reparationer af mobiltelefonen. Du kan sagtens finde en billig reparation, der ikke er autoriseret af producenten – men så ryger garantien på telefonen altså. Her kan du finde en autoriseret reparation af iPhone i København.