Sådan sikrer du bedst dine værdifulde data

Dette indhold er sponsoreret

Ovevejer du lige nu mulighederne for at få opbevaret alt dit data hos en ekstern leverandør, så skal du læse med her. Vi gennemgår nemlig i denne artikel de bedste måder, hvorpå du kan gemme dine værdifulde data uden at du behøver dit eget serverrum i kælderen. For med nutidens teknologier er opbevaring af information og data blevet en smal sag. Faktisk er n af de bedste måder du kan opbevare dit værdifulde data er gennem server & storage og cloud-baserede lagringsløsninger.  Teknologien udvikler sig hele tiden og derfor er det med følge med, så man bedst kan sikre sine værdifulde data. Læs med her og bliv klogere på mulighederne for at opbevare informationer og data på den smarteste måde. Vi går igennem to måder, hvor på du nemmest kan løse disse udfordringer. Først kigger vi på den klassiske server & storage løsning, hvor man lejer sig ind til opbevarings- og server plads, hvorefter vi til sidst kigger på de skybaserede løsninger til opbevaring af værdifuld information og data. 

Server & storage sparer pladsen på kontoret

Tiderne er forlængst væk, hvor alt værdifuld data og information skulle gemmes manuelt på en harddisk og server, der optog plads på kontoret. I dag er det nemlig muligt at leje sig ind på en ekstern Server & Storage-ydelse, der sikrer dig optimal opbevaring af de vigtig materialer, data og informationer, som du måtte have behov for at opbevare. På den måde er du sikker på, at du altid kan tilgå dataen og har en stensikker, pålidelig backup i baghånden, hvis uheldet er ude. Det er en genial måde at spare kvadratmeterplads på kontoret, at leje servere og storage hos en ekstern leverandør – har du en god aftale kan er det tilmed også deres ansvar, hvis dataen mistes så du kan få forsikring og omkostninger til datagendannelse refunderet.

Cloud-baserede løsninger er den bedste måde at gemme data

En af de mere populære løsninger har de seneste år været den cloud-baserede løsning, hvor man opbevarer filer, data og informationer i en såkaldt sky. På den måde kan man tilgå data fra alle tænkelige steder, hvor man har internetforbindelse. Det giver mulighed for at arbejde, mens man er på farten eller hjemmefra, da man ikke behøver at være fysisk tilstede på kontoret for at tilgå filer og data fra virksomheden. Med en skybaseret løsning som opbevaring er man sikker at kunne få adgang til sin data uanset, hvor man er.