Sådan passer du bedst på dit eget hjem

Det er naturligvis vigtigt at passe på sit eget hjem og møbler. Det kan være, at du er ung og studerende, og så har du altså heller ikke råd til, at noget skal gå i stykker. Derfor skal du allerhelst kunne passe på dine ting på den bedste måde.

Dine møbler skal gerne kunne overleve længe, og det har de bedst chancer for at gøre, hvis du tager nogle regler i brug. Det er helt fair, at du har nogle bestemte regler i dit hjem. Hvis du ikke havde det, kunne det være, at det gik helt ud af kontrol.

Hold rygning udenfor

Hvis du har mange venner, der ryger, så lav det til en regel, at der kun må ryges udenfor. Det er ikke en særlig god lugt, og den sætter sig overalt i din lejlighed. Den sætter sig i tøjet, på møblerne og det er ikke altid helt nemt at få væk.

Hvis det er e-cigaretter, sætter lugten sig ikke fast på samme måde. Det er dog op til dig, hvordan reglerne kommer til at være. Men det er et godt råd at passe på møbler.

Luft ud

Det er vigtigt at få luftet ud hver dag bare i 5-10 minutter. På den måde, undgår du at der opstår fugt, og så er det naturligvis bare bedre, at der kommer frisk luft ind i lejligheden. Det hele bliver luftet ud, og det er langt mere behageligt for dig at være i.

Forsigtig, når der er alkohol indenbords

Hvis du skal drikke med dine veninder, eller du holder en fest i lejligheden, så pas meget godt på dine møbler og spiseborde. Sådan noget alkohol kan nemt trænge ind, og så har du en plet, som du ingen chancer har for at få væk igen. Det er virkelig noget, som du vil ærgre dig over.