Med disse ting i boligen bliver det et mere sikkert sted for babyen

At blive forældre er et stort ansvar. Pludselig ligger ansvaret for et andet menneskeliv i jeres hænder, og det gælder for alt i verden om at passe på den lille nye, så der ikke sker dem noget. Heldigvis findes der så mange sikkerhedsforanstaltninger til boligen, der kan hjælpe med at gøre den til et mere sikkert sted for et lille barn at opholde sig – nogle af de ting kan du læse mere om herunder.

Hegn med børnelås ved trapperne

Et af de farligste steder i boligen for et lille barn er trapperne. Barnet har endnu ikke lært, hvordan man færdes på vej ned af en trappe, og det kan altså ende med at gå grueligt galt, hvis en baby falder ned af trapperne. Derfor gælder det for jer som forældre om at sørge for, at trapperne bliver et sikkert sted for barnet at være, og at risikoen for at barnet falder ned elimineres fuldstændigt. En af de bedste måder at gøre dette på, er ved at have hegn foran trapperne, og på disse hegn skal der gerne være en lås på, som er umulig for babyen at få op. På den måde har I sikret, at babyen ikke kan risikere at falde ned af trappen og komme til skade.

Bedside crib

En af de sikreste måder for et nyfødt barn at sove på, er i en bedside crib, som altså er en seng, der hænger sammen med jeres seng, men hvor barnet stadig ligger i sin egen seng. På denne måde kan barnet ikke falde ud af sengen, og I som forældre vil altid være tæt på, skulle der opstå en situation. Find en sengerand til bedside crib der passer godt ind i jeres soveværelse for at give jeres barn den ultimative beskyttelse om natten.