Indretningshacks – Sådan fornyer du boligen for få midler

Trænger din indretning til lidt fornyelse? Det kan blive en dyr omgang, hvis du skal ud i den helt store make-over. Har du ikke de store midler, eller ønsker du at spare lidt på indretningsbudgettet? Det er ikke noget problem. Du kan nemlig sagtens pifte indretningen op, uden pengepungen kommer til at brænde efterfølgende.

I dette indlæg får du inspiration til:

  • At flytte rundt i boligen
  • Maling
  • Genbrug.

Flyt rundt i boligen

Når du vil give din indretning et nyt look, er der mange forskellige måder, du kan gribe det an på. Først og fremmest kan det være en idé at tage alle møbler ud af rummet. På den måde har du et tomt lærred. Derudover giver det dig mulighed for at se, hvordan du ellers kan stille møblerne.

Blot ved at flytte rundt på dine møbler, kan du skabe store forandringer i din indretning. Det kan give et helt andet udtryk. Det smarte er, at det koster dig ikke 1 krone. Du skal bare investere lidt tid og kræfter, før du er i mål.

En klat maling kan gøre underværker

Føler du ikke, at det er nok at flytte møblerne, eller kan de ikke stå anderledes? En klat maling hist og her kan også give din indretning et nyt twist. Du kan både vælge at male alle væggene eller en enkelt væg i rummet.

En anden løsning er at male nogle af dine møbler i en ny og spændende farve. Der findes et væld af skønne farver, som helt sikkert kan pryde din indretning på ny. Malingen koster ikke det vilde, men den kan gøre en stor forskel. Det kan jo også være, du havde nogle malerrester liggende, som kan bruges.

Skån miljøet, og spar penge: Køb genbrug

Har du behov for nye møbler, behøver de ikke være nye-nye. Du kan nemlig sagtens finde fine fund hos genbrugsforretningerne. Der kan være rigtig mange penge at spare, når du vælger at købe genbrugsmøbler. For små penge kan du derfor komme forholdsvist langt i din indretning.

Genbrugsmøbler behøver ikke være særlig gamle eller voldsomt brugte. Du kan sagtens finde nogle gode ting til indretningen, der kan holde i mange år endnu. Det handler blot om tålmodighed til at finde det rette.

Det gode ved genbrug er, at det også er godt for miljøet. Det er da en sidegevinst, der er værd at tage med. Går du meget op i bæredygtighed, er genbrug derfor helt sikkert vejen, du skal gå.