Indret dit hjem med plankeborde

Plankebordet har for alvor vundet indpas i de danske hjem – og det er der en masse gode grunde til. De håndlavede plankeborde giver hjemmet en rå og rustik stil, som står i kontrast til det klassiske danske hjem, der ellers er meget minimalistisk og farveforladt. Plankebordet er også et helt unikt møbel, som adskiller sig fra alle IKEA- og Jysk-møblerne, som findes i overflod i de danske hjem. Plankebordet kan designes efter egne ønsker helt ned til den mindste detalje – både træsort, antal planker, bordben og meget mere – og det giver dig et bord, som ingen andre har. Plankebordet passer ind i alle former for indretning i alle rum. Læs med her og find det plankebord, der passer perfekt ind i dit hjem.

 

Plankebordet som spisebord

Langt de fleste vælger et plankebord som spisebord. Det er hovedsageligt på grund af al den tid, vi bruger i køkkenet eller spisestuen sammen med familien. Spisebordet er nemlig stedet, hvor vi samles, hvor vi arbejder, hvor børnene tegner og meget mere. Vi vil gerne have et spisebord, som er både pænt og solidt. Et plankebord er begge dele. Plankebordet kan nemlig tilpasses din personlige indretningsstil ned til mindst detalje, og så er det også bygget af kvalitetstræ, hvilket gør det bundsolidt, så det kan holde til alle hverdagens gøremål.

 

Plankebordet som sofabord

Det er spisebordet, der er mest populært ude i de danske hjem – men mange er begyndt at få øjnene op for sofaborde i træ. De kan nemlig holde til meget, og det er ikke nær så synligt, når der kommer en lille rids. Igen kan plankebordet designes ned til mindste detalje, så du får et sofabord, der både størrelsesmæssigt og designmæssigt passer ind i den øvrige indretning.

 

Plankebordet som skrivebord

Plankebordet kan også inddrages i hjemmekontoret. Det bryder den kedelige kontor-stil, som et arbejdsrum hurtigt kan få med de traditionelle kedelige kontormøbler. Plankeborde er det perfekte arbejdsbord, da det er meget solidt. Du skal derfor ikke være bange for, at du ender med et bord, der vipper, når du investerer i et plankebord.

 

Plankebordet kan inddrages i alle facetter af indretningen – endda også som konsolbord, sidebord eller lignende. Det er kun fantasien, der sætter grænser.