Husk de vigtigste accessoires

Accessories er alfa og omega når man snakker outfits. Det er nemlig det som kan fuldende et look og sætte prikken på i´et. Når man slår det franskklingende ord op i den danske ordbog, så popper der følgende sætning frem ”tilbehør eller pynt til en (mode)drag – fx bælter, handsker, smykker, manchetknapper, hatte, tasker og paraplyer”.

Accessories kan nemlig være alverdens ting, og noget som er uundværligt i ethvert klædeskab.

På med solbrillerne

Solbriller – sommerens vigtigste accessoires. Men samtidig er det også en genstand som faktisk kan bruges hele årets rundt. Det kræver blot nogle solstråler, og så kan du pifte ethvert outfit op med solbriller i alverdens former og farver.

Du kan altid supplere solbrillesamlingen med nogle flere. Man kan nærmest ikke få nok af disse og du kan som regel altid finde solbriller tilbud. De findes i alverdens afskygninger – runde solbriller, firkantet solbriller og både herre samt dame solbriller.

Vælg gerne et par solbriller, som passer til din ansigtsform. Har du et rundt ansigt, så vælg gerne nogle firkantede solbriller, som giver en god kontrast. Har du derimod et mere firkantet ansigt, så vælg nogle runde solbriller.

Forglem ej smykkerne

Du har formentlig allerede et smykkeskrin stående derhjemme med både utallige af ringe, halskæder, armbånd. Men man kan nærmest aldrig få nok. Et godt råd kan være at gøre det modsatte af outfittet. Har du fx valgt et meget neutralt outfit, så kan det være en god idé at vælge nogle smykker, som er farvestrålende og kan give lidt kant til ens look. Har du derimod valgt et outfit hvor der smæk på farverne, så kan du i stedet vælge nogle mere enkle og neutrale smykker, som ikke larmer alt for meget.

Vælg gerne nogle accessoires som matcher. Sker der alt for meget med forskellige materialer og farver kan det hurtigt skabe et rodet outfit.