Hent din nye opvaskemaskine hos en velrenommeret forhandler

Vil du gerne have stillet en ny opvaskemaskine an i køkkenet? Måske en maskine fra en velrenommeret producent som Bosch, Electrolux eller Siemens? Svært er det ikke at finde en maskine, der kan gøre jobbet. Men opvaskemaskiner er indbyrdes så forskellige, at det kan give mening at have specifikke ønsker til, hvad maskinen skal kunne, eller hvad designet skal være. Find opvaskemaskiner lige her, der gør det nemt for dig at få beskidt service gjort rent.

Lydsvage opvaskemaskiner er nemme at finde

Opvaskemaskiner kommer med forskellige lydniveauer. Og hvor det er en selvfølge, at en opvasker altid vil støje en smule, finder du dog masser af lydsvage modeller på markedet. Der bliver fra producenters side lagt en stor mængde energi i at designe diskrete opvaskere med et lavt lydniveau i decibel, og lydsvaghed er faktisk ikke engang eksklusivt til dyrere modeller.

Vælg rette bredde og kapacitet til din opvaskemaskine

Størrelsen på opvaskemaskinen er et andet træk, der knytter sig til lydniveauet, og hvor diskret maskinen er. Du kan få almindeligt brede opvaskere på ca. 60 cm eller smallere modeller på 45 cm, hvor både rumfang og indre design spiller ind på, hvor meget service der er plads til. Vil du ikke have en maskine, der lægger beslag på for meget plads i rummet, kan du uden at lede længe derfor finde en opvaskemaskine med den rette størrelse til dit behov.

Få en opvasker i A-energiklasserne – og spar penge

Skån dig selv for ubehagelige overraskelser på elregningen ved at vælge en opvaskemaskine i god energiklasse, gerne i A’erne og allerhelst A+++. Selvom du ofte kan købe opvaskemaskiner i lavere energiklasse billigere, vil du i det lange løb ende med at punge ud for mere til strøm.

Hvidevarer er langtidsinvesteringer – og så meget desto vigtigere er det, at du vælger rigtigt.