Er din have ikke helt anlagt, som du gerne ville have det?

Haven er en vigtig del af ens ejendom. Alligevel synes vi, der er alt for mange, der glemmer, at man jo faktisk kan indrette og anrette sin have på samme måde, som man gør det med sit hus. Noget af det første, man skal tage stilling til, er, hvordan man vil have, haven er anlagt. Derefter kommer alt pynt.

Få monteret en terrasse

Når man drømmer om at få en ny have, er det klart en fordel først at overveje de elementer, som er grundlæggende for resten af haven. Det, vi taler om her, er de store forandringer. Det kan fx være, at du har en have, der er meget naturligpræget. Det kan jo også være skønt, hvis det er det, man kan lide. Men det kan også betyde, at man mangler et sted at stille sin grill, opstille havemøbler eller lignende.

Mere grønt i haven?

Det kan også være, du har overtaget en have med i forbindelse med et hus, som er meget præget af grå nuancer, dvs. fliser, sten, mursten og andet. Så mangler du måske nærmere et sted at spille ølbowling, slå vejrmøller eller bare slå et tæppe ud til at ligge og tage solbad på.

Hvis det er tilfældet, så kan det være, du skal have monteret en græsplæne (eller en ekstra, hvis du har en) i haven. Der skal være plads til grønt i haven!

Indram haven med flotte opbygninger af kampesten

Hvis du først får fat i en god anlægsgartner, er der nærmest ingen grænser for, hvad der kan gøres med din have. Måske du gerne vil have følelse af at være mere indrammet i eget hjem? Hvis det er tilfældet, så kan du overveje, om du skal have indrettet med haven med flotte mure af kampesten. Det fine ved dem er, at de tilbyder en god funktion samtidig med at foreholde sig naturtro. Det er altså bare en indhegning, der er lidt flottere end diverse stål- eller stakithegn.

Vil du gerne give din have en sommermakeover? Så find anlægsgartner her – og kom i gang med at få din drømmehave!