Din guide til et stilfuldt vitrineskab

De fleste kender vitrineskab fra den ældre generation, hvor møblet prydede og stadig pryder stuerne med arvestykker og fint stel. Men faktisk er vitrineskabet ikke noget, der ene hører fortiden til – for faktisk har vitrineskabet gjort et kæmpe comeback og er nu mere populært end nogensinde. Men alligevel kan det være svært at finde ud af, hvordan det skal styles – men netop det vil denne guide hjælpe dig med.

Forskellige typer vitrineskabe

Der findes forskellige slags vitrineskabe – og i alt fra ældre til nyere design. Inden man investerer i et vitrineskab, er det derfor en god idé at sætte sig ned og tænke over, hvilken type vitrineskab du kunne tænke dig. Der findes blandt andre:

  • Vitrineskabe i træ

  • Ophængte vitrineskabe

  • Vitrineskabe i jern eller stål

Som inspiration kan du tjekke disse flotte vitrineskabe ud – her er du sikker på, at kundeservicen er i top – og det giver mulighed for at vælge det skab, der passer netop dig.

Skræddersyet vitrineskab

Hvis du ikke føler, at der er nogle af de udbudte vitrineskabe på nettet, der er noget for dig, skal du måske søge i andre retninger. Heldigvis lever vi i en tid, hvor det er let som ingenting at gøre sine møbler personlige. Du kan skræddersy dit vitrineskab på mange måder – blandt andre:

  • Ved at male dit skab i den farve, du ønsker

  • Ved at bygge og placere – du kan for eksempel hænge dit vitrineskab op, eller det kan indbygges i væggen

  • Ved at bruge egne, gamle vinduer og døre til at bygge det

Ved at skræddersy dit vitrineskab i højere eller mindre grad er du sikker på, det er en god investering. Det giver nemlig både minder og historie – og måske skabet kan gives videre til en kommende generation en dag.