Din boligs indeklima

Der er mange ting at tage hensyn til, hvis du ønsker at leve godt i din bolig. Den skal naturligvis være funktionelt indrettet og hyggeligt indrettet, så den er rar at tilbringe tid i. Men du skal også huske at tænke over indeklimaet, for det kan faktisk have stor betydning for din trivsel. Det er ikke rart at leve i en bolig, der er kold og fugtig, for det kan man hurtigt blive dårlig af. På samme måde er det heller ikke godt at bo et sted, hvor der er alt for varmt. Der er flere forskellige ting, der kan påvirke dit indeklima, og dem kan du læse mere om i denne guide.

Planter

Det lyder måske lidt mærkeligt, men et par stueplanter kan faktisk gøre gode ting for din boligs indeklima. De kan nemlig rense luften for kemiske stoffer, og det er kun en fordel. Der er da også en masse forskellige planter at vælge imellem, så du kan sikkert finde nogle, som du bliver rigtig glad for. Ophæng til planter kan også være en rigtig god idé at anskaffe sig, hvis du mangler plads til at opbevare planterne. Det ser meget dekorativt ud, og vil garanteret inkassere komplimenter fra dine gæster.

Taget

Taget kommer man heller ikke udenom, når det gælder indeklima. Der er mange forskellige tagtyper med hver deres fordele og ulemper, og derfor kan det være en god idé at konsultere en håndværker, inden du tager beslutningen. Riatherm tagplader kan for eksempel være en mulighed, som kan bruges som løsning til mange forskellige former for overdækning. Hvis du drømmer om en ægte havestue til alle dine nye planter, så kan Riatherm for eksempel være en mulighed. Tagpladerne kan dog også fungere godt som taget over din nye carport, så du har altså masser af forskellige muligheder at vælge imellem.