Idéer til hvad du kan lave i dit hobbyværksted

Det er altid hyggeligt at sidde og fordybe sig og nørkle med ting. Børn er også vilde med det, og du kan tilbringe en hyggelig tid med dit barn. Især i denne tid hvor mange sidder hjemme og har en masse ekstra tid, kan man have brug noget variation, i hvad man laver.

Nogle gange kan man dog blive lidt tom for idéer og mangle en smule inspiration, til hvad ens næste projekt skal være. Du kan læse videre her, og få nogle gode idéer til hvad du skal foretage dig i dit hobbyværksted.

Når du har fundet ud af hvad dit næste projekt skal være, har du brug for de materialer, som passer til dit mål. Du kan finde mange forskellige materialer her. Der er produkter som maling, men også garn og meget mere.

Lav dine egne smykker

Du kan vælge at lave nogle smykker og pynt til dig selv. Du behøves ikke kun lave sølv eller guldsmykker med perler. Du kan også vælge at lave hårbøjler med strik på. Hvis du og dit barn vil lave nogle smykker sammen, er det helt klart nogle træperler og en snor, du skal have fat i.

En god idé er også, hvis du har nogle hårspænder eller hårbøjler, som du føler er kedelige, at du kan pynte dem. På den måde kan de se helt nye og flotte ud, og du har ikke brugt de store penge på det.

Dekorationer

Et hus kan altid bruge nogle flotte dekorationer, og hvad bedre end hvis du selv har lavet dem? Hvis du har nogle gamle vaser eller en kedelig urtepotte, kan du give dem et friskt pust.

Du kan f.eks. lave en flot vase eller glas til fyrfadslys. Det eneste du skal bruge er et syltetøjsglas, en snor og en limpistol. Du kan læse med her hvordan du skal bære dig ad med det:

  1. Start med at finde et tomt syltetøjsglas og rens det for etikette, så man kun kan se glasset.

  2. Herefter skal du putte en smule lim på det øverste af glasset og lime snoren fast.

  3. Nu fortsætter du med at lime rundt om glasset og i takt med dette snurre, du snoren rundt om gasset, så den kommer til at side fast i limen.

Alt efter hvilken farve du vælger, kan du få forskellige stilarter. Hvis du f.eks. vælger en naturlig farve, altså en træfarve, kan du få en vase som er rustik.

Strikke

Mange har på et eller andet tidspunkt i deres liv lært at strikke. Hvis du ikke har kan du sætte dig ned og lære det, og hvis du har lært det, kan du begynde på en hel masse forskellige projekter. Du kan både strikke halstørklæder, tæpper og tøjstykker. Der er selvfølgelig forskel på sværhedsgraden i disse ting, og derfor skal du tænkte dig om, inden du begiver dig ud i et projekt, hvor du ikke kan bunde. Husk man også kan lave mønstrer for at gøre det sværere.