Hvilket garn skal du vælge at strikke med?

Er du ny i strikkeverdenen, eller ønsker du bare at finde noget nyt garn, fordi din strikkekurv er blevet tom? Så læs med her. Der findes utrolig mange forskellige typer garn, der både varierer tykkelses-, udseende- og kvalitetsmæssigt. Derfor kan det faktisk være svært at find det perfekte garn. Selvfølgelig afhænger valget af dit garn også af, hvad du skal bruge det til, hvilke farver du er interesseret i, og hvordan det skal se ud. Eksempelvis er noget garn blødere end andet, og det egner sig derfor rigtig godt til sådan noget som tøj og tæpper, mens noget andet garn er mere slidstærkt og hårdt i materialet, og derfor egner det sig bedre til noget andet.

Så hvilken type garn bør du vælge? Ønsker du at strikke varme og bløde tøjstykker, bør du naturligvis vælge noget garn, der er både flot, rart og blødt, så det ikke kommer til at irritere eller kradse huden. Det kunne eksempelvis være Arwetta Classic garn fra Filcolana, da dette garn netop er kendetegnet ved at være blødt og lækkert, og derfor egner det sig rigtig godt til at strikke tøjting. Du kan eksempelvis bruge garnet til at lave bløde og lækre bluser eller varme hjemmestrikkede strømper.

Det lækre garn fra Filcolana består af 80% uld og 20% nylon, så det er super rart og blødt. Derudover gør materialet også, at garnet er super slidstærkt, så derfor vil dine tøjstykker også kunne holde langt ud i fremtiden. Desuden fås denne garntype i utrolig mange forskellige farver, så du kan sagtens kombinere de forskellige farver og lave fine mønstre på dine tøjstykker, hvis det er det, du ønsker. Derudover gør det store farveudvalg, at du helt sikkert kan finde noget garn, der vil passe til dit kommende projekt. Du kan finde Arwetta fra filcolana garn til billige priser her.