Guide: Sådan sætter du et flot outfit sammen

Kender du det, når man bare ikke ved, hvad man skal have på? Vi har alle været der. Pludselig er der bare ikke noget i klædeskabet, som ser godt ud sammen. Men tøjkriserne kan faktisk forhindres, hvis man blot gennemskuer, hvordan man til enhver tid ved, hvordan man kan sammensætte alt sit tøj på forskellige måder. Her får du en guide til, hvordan du sammensætter et flot outfit nemt og hurtigt.

Overdele

Først og fremmest er det vigtigt, at man sørger for at have en masse forskellige overdele i klædeskabet. Det kan være nogle toppe, som kan benyttes til at sammensætte et fint outfit. Det kan eksempelvis være en Blonde top, som kan gøre ethvert outfit mere feminint. Det er således en god ide at finde ud af, hvilken effekt hver overdel har på helhedsindtrykket af dit look.

Underdele

Endvidere findes der utroligt mange underdele. Hvis du gerne vil sammensætte et yderst feminint outfit, så kan du med fordel have en nederdel på under blonde toppen. Hvis du dog gerne vil underspille femininiteten, så kan du eksempelvis have nogle jeans på. Der er et kæmpe udvalg af underdele. Du kan eksempelvis finde jeans med vide ben og skinny jeans. Du kan også finde mininederdele samt slå-om-nederdele. Du bør således have nogle underdele, som ville passe godt til flere af dine overdele.

Sko

Du behøver faktisk ikke at have mange sko, for at du altid har de rette sko til ethvert outfit. Du kan eksempelvis nøjes med et par sneakers i forskellige farver. Derudover kan du have et eller flere par stiletter, som kan benyttes til specielle begivenheder.

Accessoires

Accessoires er med til at pakke hele outfittet perfekt sammen. Du kan dermed have nogle flotte øreringe, en flot halskæde og muligvis nogle armbånd, som kan matches med mange diverse outfits. Du kan også have nogle håndtasker i klædeskabet.