3 tips til at vælge den rigtige hue

Hovedbunden klør, det er varmt og du er lige ved at rive dit eget hår ud af hovedet. At have den forkerte hue på, i koldt vejr, kan være en pestilens på gåturen.

Huer kan man få i mange forskellige afskygninger, både materialemæssigt, men også form og udseende.
For manges vinterbeklædning betyder den rigtige hue meget, da det er et tilbehør som gerne skulle matche resten af ens outfit. Søger du vejledning, så læs med her.

Hvad skal man vælge

Der er mange forskellige typer af huer, uld huer, strikkede huer, syntetiske huer.
Der er mindst lige så mange forskellige typer af materialer.
En hue skal være varm, men alligevel må den heller ikke være for varm. Dette kommer helt an på hvilket klima du skal bruge din hue i.
Design og udseende spiller også en stor rolle. Der er mange forskellige farver og udformninger, du kan få med og uden kvast og med eller uden opsmøg. Din personlighed og stil, kan du lade skinne igennem.

Kløende hovedbund, nej tak!

Det er måske smart at kigge på hvilket type materiale man skal købe sine hue i, i forhold til hvilket klima man skal bruge den. En uldhue vil være god, hvis man skal udenlands i køligere klima, men også herhjemme i de kolde og mørke vintermåneder giver det mening.
Der er stor forskel på materialer og dette kan gøre hele forskellen for oplevelsen af at have den på. Du kan få syntetiske materialer, almindelig uld, merino uld eller ganske almindelig bomuld. Det er vigtigt at tænke på, om man nemt får det varmt om hovedet eller tit fryser om øerne, da vil en hue med uld give god mening.

Med denne guide får du et overblik over hvilke huer der kunne være noget for dig.