Sådan planlægger du en rigtig herretur

Sådan planlægger du en rigtig herretur

Når gutterne skal på tur, skal der flere ting til, før det hele går op i en højere enhed. Der er fx ingen, der kan være på rigtig mandetur uden at efterlade kvinden derhjemme, indtage kilovis af kød og demonstrere sin maskulinitet gennem diverse sjove manddomstests.

Mandemaden – kvalitetskød er førsteprioritet

Når drengene skal ud, skal der serveres kød på tallerkenen. Det er der ingen mand, der vil argumentere imod! Men det er bestemt ikke ligegyldigt, hvilket slags kød det er. Det skal være godt kvalitetskød fra rigtige slagtere, og der skal både være gris, ko og kylling! Det kan være en god idé at bestille et cateringfirma, for så er man sikker på, at der er noget, alle kan lide. Det kan godt være, at I skal slutte af med maden, hvis I rigtig skal kunne spise – og det kan mænd jo!

Så hvis du ønsker at finde sammensætningen til et godt mandemåltid uden det store besvær, er vores råd: Bestil catering!

Mandeaktiviteter – testosteronet skal bruges

Det er vigtigt, at man får bevæget sig, når man er på mandetur – her handler alt ikke om snak i hønsegården!

Der er flere gode aktiviteter, der sætter fut i adrenalinen, og som har været elsket af mænd i årrækker. En af de helt populære aktiviteter på herreture er gokartkørsel – en aktivitet, der både indebærer fart, spænding, konkurrence og faktisk også koncentration. Måske I skal teste, hvem der kan give de andre i flokken baghjul?

Det hele ender i bunden på flasken

En rigtig god mandetur slutter naturligvis på en pub med et pit eller på en bar med en fadbamse. Led evt. efter et sted, hvor der er mulighed for at lave andet end at snakke og danse. Find en bar med bordfodbold, mulighed for beerpong eller bare et sted, der har mulighed for at bidrage med et par terninger. Det er naturligvis også en mulighed at tage på et finere sted og smage forskellige slags øl, men valget afhænger nok af, om I har en rigtig drengerøvs-aften eller en mere stilet herretur. Valget er jeres – og god tur!