Begræns rynker med nogle gode råd

Hvis du er ved at blive en smule ældre, og er begyndt at se rynkerne forme sig på dit ansigt, så kan det være en god idé at begynde på nogle nye rutiner. Rynker er uundgåelige for os alle, men der er dog nogle ting, som vi kan gøre, for at begrænse antallet. Ved at læse med her, kan du gøre dig selv mere opmærksom på, lige præcis hvordan, at du kan undgå at lade dit ansigt blive opslugt af rynker.

Der er flere forskellige ting, som du kan gøre for at forebygge fremkomsten af rynker:

  • Søvn. For det første er masser af søvn med til at holde huden ung. Det kan derfor være en god idé at optimere dit døgn på den måde, at du får så meget søvn som muligt.

  • Rigeligt med væske. Drik gerne flere liter vand om dagen. Dette er med til at holde huden frisk, og holder den fra at udtørre.

  • God creme. God, fugtgivende creme, der sørger for at huden ikke udtørrer unødigt. Der findes flere forskellige produkter med anti-aging-ingredienser, og på samme tid bør du prøve at undgå creme med giftige stoffer, såsom farvestoffer og parfume.

  • Sol. Overdreven soldyrkning er meget rynkefremkaldende, da solen er med til at udtørre din hud, og på den måde frembringe rynker. Derfor bør du altid påføre dig creme med solfaktor, også selvom, at der måske er overskyet, da solens skadelige UV-stråler også rammer selvom, at det er overskyet.

  • Køb gode hudplejeprodukter. Begynd brugen af gode hudplejeprodukter inden, at rynkerne for alvor bliver problematiske. Forebyggelse er altid nemmere end behandling, og på den måde kan du undgå botox og andre kunstige produkter.

Disse er blot nogle af de ting, som du kan gøre for at forebygge rynker. Dette betyder dog ikke, at der ikke er noget, der kan gøres, hvis rynkerne allerede er fremkommet. Du kan finde flere gode råd her på Danish Skin Care.

Behandling af rynker

Behandlingen af rynker foregår rent faktisk nærmest på den præcist samme måde som forebyggelsen. De metoder, som du kan bruge til at forebygge rynker, kan du også bruge selv, hvis du allerede er lidt rynket. Hvis du allerede er lidt rynket, så bør du i hvert fald prøve at undgå solen mere end nogensinde før. Rigeligt med hvile, væske og god creme, kan gøre meget for dig.

Spot de gode cremer

Hvis du er på udkig efter gode cremer, der kan mindske eller forebygge dine rynker, så kan det være en god idé at være klar over, hvilke aktive ingredienser cremerne bør indeholde.

  • Hyaluronsyre. Hyaluronsyren er en stærk anti-oxidant, der kan hjælpe med at bekæmpe rynker.

  • A-vitamin. A-vitamin er den kendte rynkebekæmper, og med denne ingrediens kan alt ikke være helt galt.

  • B5-vitamin. Ligesom hyaluronsyren, er B5-vitaminet også en stærk anti-oxidant.

  • Grøn te. Grøn te er endnu en stærk anti-oxidant.

  • Aloe Vera. Aloe Vera har en plejende og beroligende effekt på din hud.