Smarte hacks til at holde den vildeste fest

Det kan være svært at finde ud af, hvordan du holder den vildeste fest, der bliver en succes. Vi har dog fundet lidt inspiration til, hvad vi mener, altid sætter gang i en fest. I dette indlæg giver vi dig nogle lynhurtige hacks, du nemt kan indføre til festen. Find inspiration her i indlægget.

Lav det til en temafest

Det første hack er, at du helt klart skal lave det til en temafest. Temafester er en fantastisk måde at få skudt gang i festen. Temaer kan nemlig give en virkelig gode stemning fra det øjeblik, dine gæster træder ind.

Når du skal holde en temafest, skal du selvfølgelig starte med at finde det rette tema. Det kan dog være lidt tricky. Der er nemlig rigtig mange temaer at vælge imellem. Du skal dog vælge det, du synes er sjovest, eller som passer til din personlighed.

Er du for eksempel helt vild med Star Wars, er det oplagt at holde en Star Wars-fest. Er du helt vild med dyr, skal du selvfølgelig holde en dyrefest, hvor alle skal komme med et dyrekostume. Der er en masse fantastiske muligheder.

For at din temafest bliver en succes, er det selvfølgelig vigtigt, at du informerer dine gæster om, at de skal komme i et kostume. Det er selvfølgelig ikke særlig sjovt, hvis du er den eneste, der står med et kostume til din temafest. Skriv det derfor meget eksplicit i din indbydelse.

Før temaet ud i hele festen

Når du vælger at holde en temafest, er det ikke nok bare at have kostume på. Temaet skal føres ud i hele festen. En måde at gøre det på er at pynte op med ting, der passer til temaet.

Med den rigtige pynt vil jeres fine kostumer passe ind i omgivelserne. Sidder I ved fine, hvide duge, som var det til et bryllup, vil dit Star Wars-tema falde lidt til jorden. Gå derfor all in på en masse pynt, der passer til temaet.

Det kan være alt fra servietter til duge, bordpynt og så videre, som kan skabe den rigtige stemning til din temafest.

Pynten er dog ikke det eneste, der er vigtigt for at fuldende din temafest. Det er også vigtigt, at du har den rigtige musik og eventuelt den rigtige underholdning.

Underholdning kan for eksempel være, hvem der kan lave den bedste parodi af Darth Vader. Hvis du holder en temafest med et bestemt årstal som tema, kan det være sjovt at lave karaoke med sange fra det pågældende årstal.

Musikken og pynt er alfa og omega

Når det kommer til musikken, skal du så vidt muligt vælge noget, der har med temaet at gøre. Holder du for eksempel en dyrefest, kan du spille ’Himmelhunden’, ’Tu-tu-tusindben’, ’Fugle’, ’Who let the dogs out’ og så videre.

Der er en masse sjove muligheder, hvor du helt sikkert kan finde noget, der passer perfekt til din temafest.

Når du skal planlægge dine temafest, kan du sikkert få en masse gode idéer til, pynt, underholdning og så videre. Det vigtigste er, at der er en sammenhæng imellem det hele, og at det ikke bliver for rodet. Det kan derfor nogle gange være lidt af en balance. Dog hellere for meget end for lidt.